Redactia.ro
Home » Știri » Lidia Buble a ajuns piele și os și îți este milă de ea

Lidia Buble a ajuns piele și os și îți este milă de ea

GALERIE FOTO (2)

De-a lungul timpului, Lidia Buble a fost criticată de fani că nu ar avea foarte mare grijă de aspectul fizic și că nu ar face nimic pentru a scăpa de problema kilogramelor în plus. Conștientă că în îndustria muzicală se pune accentul pe imagine, iubita lui Răzvan Simion s-a pus serios pe slăbit. Vedeta a ajuns acum doar piele și os.

A fost atletă de performanță, iar, în momentul în care a renunțat la viața sportivă în favoarea muzicii, Lidia Buble a luat în greutate. După ce toți cei din jur i-au sugerat să se îngrijească mai mult de imagine, iubita lui Răzvan Simion s-a pus pe slăbit. Din câte se pare, vedeta ar fi exagerat cu dietele și pare să fi ajuns piele și os.

Zilele trecute, CANCAN.RO a întâlnit-o pe Lidia Buble în zona Dorobanți din Capitală, acolo unde vedeta a făcut o oprire la un magazin de cosmetice. După ce și-a parcat bolidul de lux, vizavi de locul unde avea treabă, Lidia Buble, pur și simplu a zbughit-o în traversarea bulevardului.

Mai multe imagini poti vedea pe cancan.ro

În vara lui 2015, Răzvan Simion a anunţat că s-a despărţit de soţia sa, Diana. Totul se întâmpla după 15 ani de mariaj. Răzvan are doi copii din prima căsătorie: Ianca şi Tudor. Lidia – sufletul lui pereche – este din Deva, are 10 fraţi şi face parte dintr-o familie de penticostali.

Radu – fostul iubit al Lidiei Buble – a apărut în postura de manechin în diverse prezentări de modă sau reclame pentru unele branduri vestimentare din România. Mai mult, a lucrat la sala de sport cu Bianca Drăgușanu și a apărut în câteva videoclipuri, alături de Elena Gheorghe sau trupa Heaven. De altfel, tot la sala de sport a cunoscut-o și pe Lidia, iar povestea de dragoste s-a înfiripat rapid. Numai că nu a durat prea mult, fiindcă Lidia l-a cunoscut… pe Răzvan Simion, iar Radu a rămas de domeniul trecutului.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini