Redactia.ro
Home » Monden » Lidia Buble a spus adevărul! Ce părere are artista despre rolul de mamă, de fapt: „Peste 8 ani sper să rămân…”

Lidia Buble a spus adevărul! Ce părere are artista despre rolul de mamă, de fapt: „Peste 8 ani sper să rămân…”

GALERIE FOTO (2)

Lidia Buble este fără îndoială una dintre cele mai îndrăgite cântărețe din România. De la debutul său în lumea muzicii, această talentată artistă a reușit să-și construiască o carieră de succes. Hit după hit, versurile pieselor sale au cucerit inimile multor fani.

Deși faima sa a ajuns să fie cunoscută în întreaga țară, Lidia Buble a ales mereu să fie discretă în ceea ce privește viața sa personală, oferind puține detalii despre aceasta. Iată ce spune artista despre posibilitatea de a deveni mamă în curând.

Lidia Buble, mamă pentru prima dată

În ultima perioadă, au apărut zvonuri conform cărora Lidia Buble trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de omul de afaceri Horațiu Nicolau. Cu toate acestea, cei doi au preferat să-și păstreze relația departe de ochii curioșilor. Lidia Buble a muncit din greu pentru a ajunge acolo unde este astăzi în cariera sa și acest lucru a făcut-o să câștige mulți fani, care o susțin în mod constant.

Chiar dacă vorbește rar despre planurile sale personale, artista a dezvăluit că are aspirații mari pentru viitor. Mai exact, își dorește să devină mamă, dar nu oricum, ci mama unui băiat. Ba mai mult, artista a ales deja numele pentru viitorul său fiu – Isac.

„Eu acum 8 ani eram cu niște plase de rafie și mergeam la concert, acum am avansat, am valiză. Desigur, eu mă văd mămică în viitor, îmi doresc băieței, sunt eu cu băiețeii… Acolo mă văd, daca voi avea, cred băiat îl va chema Isac! Totuși, peste 8 ani sper să rămân încă în sufletul oamenilor”, a mărturisit Lidia Buble în emisiunea moderată de Lili Sandu.

Artista a vorbit despre schimbări

Pe parcursul vieții sale, Lidia Buble a întâmpinat și obstacole, precum și momente dificile. Cu toate acestea, în prezent se simte liniștită și împăcată cu viața sa. Mai mult decât atât, artista a mărturisit că se bucură de un echilibru perfect în viața sa, întrucât iubește și este iubită la rândul ei. Cât despre regrete, Lidia Buble a afirmat că nu are, deoarece a învățat să se bucure de fiecare aspect al vieții sale. Tocmai această înțelepciune acumulată i-a conferit o putere deosebită și a făcut-o să devină astăzi un om puternic.

„Sunt într-un echilibru pe care mi l-am dorit. Acum pot afirma că sunt liniștită, împlinită, fericită și cu o doză mare de iubire atât oferită, cât și primită. Nu am regrete pentru că, de fiecare dată, am luat ca atare și am îmbrățișat orice situație care a venit, iar asta m-a făcut să fiu omul de astăzi și, mai ales, să fiu mai puternică”, a mai spus artista pentru fanatik.ro.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: