Redactia.ro
Home » Monden » Lidia Buble, alături de un bărbat misterios. Vedeta oferă indicii că s-ar afla într-o nouă relație

Lidia Buble, alături de un bărbat misterios. Vedeta oferă indicii că s-ar afla într-o nouă relație

GALERIE FOTO (3) Lidia Buble, alături de un bărbat misterios.

Lidia Buble, alături de un bărbat misterios. După despărțirea de Răzvan Simion, Lidia Buble s-a axat pe cariera sa și nu s-a mai afișat cu niciun bărbat. Recent, blondina a postat o imagine alături de un bărbat misterios, iar acest lucru i-a surprins pe fanii acesteia. Lidia s-a pozat în brațele presupusului său iubit, oferindu-le indicii susținătorilor săi.

Lidia Buble, alături de un bărbat misterios. Vedeta oferă indicii că s-ar afla într-o nouă relație

Lidia Buble, alături de un bărbat misterios. Doar ce s-a întors din Asia Express și Lidia și-a făcut deja iubit? După ce s-a despărțit de Răzvan Simion, artista și-a îndreptat atenția spre cariera sa, lăsând deoparte viața sentimentală. Ei bine, așteptarea fanilor pare că a luat sfârșit, iar vedeta pare să-și fi făcut iubit. Recent, Lidia Buble a postat o imagine surprinzătoare.

Aceasta a postat la secțiunea de InstaStories câteva imagini artistice, care par să ascundă multe lucruri. În cea de-a doua imagine artista apare alături de un bărbat misterios, aflat la bustul gol. Ulterior a postat un story în care se află în brațele unui bărbat, ceea ce ne duce cu gândul că vedeta și-a întâlnit sufletul pereche. Deși bărbatul din poză stă cu spatele, putem observa că are un tatuaj cu un ochi misterios.

De ce s-au despărțit Lidia Buble și Răzvan Simion

Lidia Buble și Răzvan Simion au pus capăt unei relații de aproape șase ani. Cei doi au trăit o poveste de dragoste minunată. Anunțul despărțirii a fost un adevărat șoc pentru fanii celor doi, mai ales că toți aveau impresia că nu există nicio problemă între ei. Recent, prietena celor doi, Jo, a vorbit despre motivele neștiute ale rupturii dintre Lidia și Răzvan. Conform acesteia, Răzvan Simion și Lidia Buble se înțeleg mai bine acum decât în perioada în care formau un cuplu. „Lidia e una dintre cele mai bune prietene ale mele din industrie și mi-a zis că se înțelege cu Răzvan mai bine acum decât înainte. Lidia de multe ori îmi dă sfaturi de tipul ‘tu trebuie să te uiți în oglindă să vezi cine ești, să te distrezi, ești tânără, ești frumoasă, ai grijă de tine și când duci gunoiul, trebuie să strălucești. Eu nu sunt așa, de asta am de învățat de la Lidia”, a declarat Jo.

Prezentatorul tv a fost cel care a anunțat despărțirea de artistă, luându-i prin surprindere pe internauți. “O noua calatorie… Sunt diferit astazi pentru ca am invatat sa nu ii mai judec pe ceilalti si nici pe mine. Am invatat sa ii iert pe ceilalti pt ca mi au oferit prea mult ori prea putin dar mai ales sa ma iert pe mine.(…) Ce am invatat pana acum despre iubire? Iubirea inseamna daruire, libertate emotionala, inseamna a vrea din suflet sa il vezi pe celălalt fericit. Plecam amandoi intr-o calatorie a regasirii de sine. Dar separat. Ma iert pe minte pt tot ce am fost si pt tot ce n-am fost… Suntem in continuare o echipa si construim proiectul muzical si in rest doi…fosti iubiti…. actuali foarte buni prieteni”, a fost mesajul lui Razvan.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: