Redactia.ro
Home » Monden » Lidia Buble conduce un bolid de lux primit cadou de la Răzvan Simion. Nu o să îți vină să crezi ce preț are

Lidia Buble conduce un bolid de lux primit cadou de la Răzvan Simion. Nu o să îți vină să crezi ce preț are

Razvan Simion, ironie subtila la adresa Lidiei Buble

Lidia Buble este una dintre cele mai îndrăgite artiste de la noi. Ea a intrat intens în vizorul presei după ce a început să formeze un cuplu cu Răzvan Simion. Frumoasa artistă a fost mereu răsfățată de prezentator, ba chiar a primit și un bolid de lux cu ocazia aniversării ei. Nu o să își vină să crezi cât a fost nevoit să scoată din buzunar Răzvan pentru a-și face iubita fericită la acea vreme.

Cât costa mașina Lidiei Buble

Lidia Buble conduce un bolid de lux care întoarce capete când merge pe șosea. Mașina a fost un dar primit de la fostul ei iubit, Răzvan Simion pe vremea când formau un cuplu fericit. Cu ocazia aniversării a 26 de ani, prezentatorul a surprins-o pe frumoasa blondină cu o mașină roșie cu mulți cai putere. Lidia Buble conduce un Ford Mustang GT Fastback în nuanța Ruby Red a cărui preț se ridică la 30,000-40,000 de euro în funcție de dotările pe care le are.

În ce relații au rămas Răzvan Simon și Lidia Buble

Despărțirea celor doi a luat prin surprindere pe toată lumea. Acum, Răzvan Simion și-a găsit alinarea în brațele frumoasei Daliana, iar Lidia Buble încă nu s-a afișat cu niciun bărbat la braț. Cu toate că cei doi au pus punct poveștii amoroase, ei încă colaborează în ceea ce privește cariera Lidiei. Chiar ea a declarat că este în reații bune cu Răzvan și că acesta este în continuare managerul ei.

Ne înțelegem foarte bine. Noi lucrăm în continuare împreună. El este managerul meu. Suntem doi oameni maturi care au știut să separe partea sentimentală de partea profesională.”, a declarat Lidia Buble în 2020.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: