Redactia.ro
Home » Monden » Lidia Buble, audiată la DIICOT. Artista ar fi mituit doi polițiști

Lidia Buble, audiată la DIICOT. Artista ar fi mituit doi polițiști

GALERIE FOTO (2) Lidia Buble, audiată la DIICOT

Lidia Buble, audiată la DIICOT. Artista ar fi dat bani unor polițiști care intenționau să o verifice cu aparatul etilotest, iar înainte să sufle în aparat, Lidia ar fi sunat un prieten, care a sfătuit-o să încerce să-i mituiască pe oamenii legii. Ulterior, cântăreața l-ar fi sunat din nou pe prietenul respectiv și i-a povestit cum a reușit să-i cumpere. Cu toate astea, Lidia Buble nu știa că telefonul amicului ei este interceptat de DIICOT, în contextul unei anchete care privea presupuse infracțini asimilate criminalității organizate.

Lidia Buble, audiată la DIICOT. Artista ar fi mituit doi polițiști

Lidia Buble, audiată la DIICOT. Artista ar fi fost oprită de un echipaj al Brigăzii Rutiere în timp ce se îndrepta spre casa sa din București. Oamenii legii i-ar fi cerut Lidiei să sufle în aparatul etilotest, dar aceasta și-a sunat repede un prieten, pe care l-a întrebat ce să facă, în cazul în care ar fi consumat alcool. Acesta i-a spus să nu sufle și să încerce să-i mituiască pe polițiști. Potrivit Gândul.ro, artista ar fi reușit să-i convingă pe oamenii legii să accepte o sumă de bani, iar pentru că nu avea bani la ea, cei doi agenți au decis să o însoțească până acasă. Ajunsă acasă, vedeta ar fi constatat că nu are ban cash, drept pentru care a luat un card și a mers la un bancomat.

Ulterior, după ce i-ar fi plătit pe oamenii legii, Lidia Buble l-ar fi sunat pe amicul ei și i-ar fi povestit cu lux de amănunte cât a plătit ca să-și păstreze permisul de conducere. Potrivit anchetatorilor, telefonul bărbatului sunat era monitorizat, iar în acest caz procurorii DIICOT au deschis și un dosar penal de corupție în care sunt vizate fapte de instigare, dare și luare de mită. După ce procurorii au finalizat dosarul de crimă organizat în care lucrau, au descis la sediul Brigăzii Rutieră de unde au plecați însoțiți de cei doi agenți. În același timp a fost chemată la audieri și Lidia Buble, care ar fi scăpat de acuzații după ce ar fi dat declarații complete, deși, în cazul dării de mită, legea spune că, pentru a fi exonerată de vină, persoana care a oferit mită trebuie să facă denunțul înainte ca autoritățile să se sesizeze.

Fratele Lidiei Buble a rămas fără permis de conducere

Vedeta nu a avut niciodată probleme cu legea, încercând să stea cât mai departe de aceste lucruri. Cu toate astea, fratele săi, Beniamin a avut probleme cu legea la începutul anului. Acesta a fost prins conducând fără permis de conducere și a fost condamnat la 5 luni de închisoare cu suspendare. Beniamin și-a recunoscut fapta, așa că pedeapsa i-a fost redusă. De asemenea, judecătorii au constatat că acesta are un cazier curat și nu a avut probleme cu legea înainte. ”Fapta săvârșită are o gravitate relativ redusă, având în vedere că inculpatul posedă cunoștințe necesare manipulării unui autoturism, astfel că nu a creat un risc semnificativ pentru siguranța participanților la trafic”, au arătat judecătorii.

În acest caz, judecătorii au decis ca Beniamin Buble să primească o pedeapsă de 5 luni cu amânare și un termen de supraveghere de 2 ani, timp în care trebuie să respecte termenii indicați de judecători.

Fratele Lidiei Buble
adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: