Redactia.ro
Home » Monden » Cât costă cămașa pe care a păstrat-o Lidia Buble de la Asia Express! Suma este colosală

Cât costă cămașa pe care a păstrat-o Lidia Buble de la Asia Express! Suma este colosală

GALERIE FOTO (2) Cât costă cămașa pe care a păstrat-o Lidia Buble de la Asia Express! Suma este colosală

Cât costă cămașa pe care a păstrat-o Lidia Buble de la Asia Express! Lidia Buble a rămas cu amintiri frumoase, dar și cu un obiect de valoare.

Cât costă cămașa pe care a păstrat-o Lidia Buble de la Asia Express! Suma este colosală

Lidia Buble este una dintre cele mai apreciate cântărețe din România. Artista a participat la Asia Express cu sora ei, iar după terminarea competiției, aceasta s-a întors acasă cu o mulțime de experiențe inedite, dar și cu un obiect de valoare. Fosta iubită a lui Răzvan Simion a păstrat cămașa pe care a găsit-o într-un morman de haine în cadrul emisiunii de la Antena 1.

Vedeta a făcut tot ce i-a stat în puteri pentru a pleca de pe Drumul Împăraților cu respectivul obiect vestimentar, în cele din urmă bărbatul cedând la insistențele sale. Așa a ajuns Lidia Buble să plece acasă cu o cămașă frumoasă, dar mai ales care valorează o sumă deloc neglijabilă. Puțini își permit să dea o asemenea sumă pe ea.

„Sunt o soție bună. Ai să vezi. Ești foarte entuziasmat, nu?”, i-a spus artista localnicului din Georgia căruia i-a călcat hainele. Lidia Buble le-a arătat celor care o urmăresc în social media că păstrează la loc de cinste cămașa, chiar în propriul dulap de acasă.

Frumoasa blondină ține enorm la piesa vestimentară, care valorează aproximativ 3.000 de euro și la care nu va renunța prea curând, potrivit fanatik.ro.

„În cazul în care credeați că nu mai am cămașa, ei bine, ia uitați-o! Am plecat cu cămașa omului din Asia Express. Hai că m-am întors bine. E la loc de cinste în dulapul meu”, a spus concurenta de la Asia Express la InstaStory.

Cât costă cămașa pe care a păstrat-o Lidia Buble de la Asia Express! Suma este colosală

Lidia Buble s-a căsătorit la Asia Express?

Fosta iubită a lui Răzvan Simion le-a sugerat fanilor să stea pe aproape dacă vor să afle dacă s-a căsătorit în timpul filmărilor de pe Drumul Împăraților. Solista din Deva nu a dorit să ofere prea multe informații, deși au existat până acum filmări în care Connect-R îi cerea mâna.

Lidia Buble le-a spus celor care o urmăresc pe rețelele de socializare că vor avea parte de multe surprize și poate chiar se mărită cu unul dintre bărbații care îi trimit mesaje în privat.

„Bărbații mei superbi care îmi trimit mesaje în privat și mă întreabă dacă până la urmă m-am măritat sau nu la Asia Express…Stați pe aproape să urmăriți, să vedeți, că poate cine știe, nu m-am măritat și poate, dragă, mă cereți vreunul din voi”, a mai spus vedeta.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: