Redactia.ro
Home » Monden » Lidia Buble, despre presupusa relație cu Ensar Duman: ”Sunt foarte bine”

Lidia Buble, despre presupusa relație cu Ensar Duman: ”Sunt foarte bine”

După despărțirea de luni bune de Răzvan Simion, Lidia Buble s-a arătat pregătită să iubească din nou. Artista a făcut un anunț de ultimă oră cu privire la presupusa relație cu medicul estetician. 

 

”Sunt foarte bine”

Lidia Buble continuă să intre în atenția fanilor, zi de zi. După ce s-a zvonit că ar fi avut o relație cu Cornel Ilie, lucru care s-a dovedit a nu fi adevărat, Lidia Buble a intrat din nou în atenția publicului, fiind vorba despre un alt bărbat în viața ei.

Între Lidia Buble și esteticianul Ensar Duman ar fi vorba despre ceva mai mult decât o prietenie strânsă. Mai mult, cei doi chiar au fost plecați într-o vacanță de vis în Zanzibar. Fosta iubită a lui Răzvan Simion a decis să mărturisească de ce nu mai este atât de activă în mediul online. Artista a făcut anunțul pe Instagram.

Lidia Buble s-a mutat în casă nouă, iar asta pare să îi fi ocupat tot timpul în ultima perioadă. Mai mult, vedeta le-a spus fanilor că acesta a fost și motivul pentru care a ales să posteze mai puțin pe rețelele de socializare.

Fanii curioși ai artistei au întrebat-o din ce motiv nu ami este activă pe rețelele de socializare, iar artista nu a ezitat și a răspuns.

”M-ați tot întrebat de ce nu mai sunt atât de activă pe InstaStory. Sunt atât de obosită că mă si bâlbâi, mi-e și foame, mă rog. Toate stările adunate la un loc. M-am mutat și a trebuit să îmi duc toate lucrurile dintr-un apartament în altul. Sunt cu toată casa, momentan, în cutii și saci, dar vreau să vă prezint casa când este drăguț aranjată, exact așa cum meritați voi să fiți primiți la mine în căsuță. Deci, stați liniștiți că sunt foarte bine și vă mulțumesc pentru toată grija voastră”, a fost mesajul Lidiei Buble pentru fanii săi.

Deși Lidia Buble nu a dezvăluit nimic în legătură cu relația pe care o are cu celebrul estetician și om de afaceri, artista s-a dat de gol prin fotografiile postate pe Instagram .

Fanii cântăreței și-au dat seama imediat că vedeta nu a plecat singură în Zanzibar, celebrul estetician pozându-se în aceleași locuri în care s-a pozat și Lidia. Aparent, luxosul hotel în care cei doi sunt cazați este deținut de unul dintre prietenii omului de afaceri, potrivit Spynews.ro.

 

Răzvan Simion are o nouă iubită

La numai câteva luni de la despărțirea de Lidia Buble, Răzvan a apărut la brațul altei femei. Prezentatorul matinalului de la Antena 1 a fost surprins de paparazzi Cancan.ro în București alături de o altă femeie. Cei doi au luat masa la un restaurant din Floreasca, ținundu-se de mână și comportându-se ca un cuplu normal. Femeia la brațul căruia a fost văzut Răzvan Simion este o tânără brunetă, aceeași persoană alături de care prezentatorul a petrecut clipe romantice în Turcia, la finalul verii.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: