Redactia.ro
Home » Știri » Lidia Buble, dezvăluiri despre relația cu Horațiu Nicolau. Care este marea dorință a artistei

Lidia Buble, dezvăluiri despre relația cu Horațiu Nicolau. Care este marea dorință a artistei

Lidia Buble și Horațiu Nicolau. Sursă foto: Click

Lidia Buble, una dintre cele mai apreciate și îndrăgite cântărețe din România, a ales să împărtășească publicului său o parte din viața ei personală, dezvăluind detalii despre relația sa cu Horațiu Nicolau și despre dorința ei de a deveni mamă. La vârsta de 30 de ani, Lidia a cucerit inimile publicului cu talentul și naturalețea ei, iar acum a decis să ofere o privire mai apropiată asupra relației sale.

Lidia Buble, dezvăluiri despre relația cu Horațiu Nicolau

Deși și-a păstrat viața privată departe de lumina reflectoarelor în ultimii ani, Lidia Buble a făcut noi mărturisiri despre viața sa amoroasă. Cu Horațiu Nicolau, în vârstă de 62 de ani, Lidia formează un cuplu de aproape trei ani, chiar dacă diferența de vârstă este destul de semnificativă. Omul de afaceri s-a îndrăgostit iremediabil de tânăra artistă, cu 32 de ani mai mică decât el. Despre relația lor, cei doi au preferat să păstreze discreția, însă au fost surprinși de mai multe ori în ipostaze tandre.

Într-un interviu recent, Lidia Buble a dezvăluit aspecte importante ale relației lor, evidențiind în primul rând capacitatea lui Horațiu de a o înțelege fără ca ea să spună vreun cuvânt. „Nici nu trebuie să-i spun când am ceva. Este de ajuns să mă uit la el. E de ajuns o singură privire și știe tot. Dar da, comunic mult. Este important să comunicăm, să știm ce ne dorim, ce ne place. El deja le știe pe toate, nu mai trebuie să comunic nimic”, a mărturisit artista pt cancan.ro.

În ceea ce privește planurile lor de viitor, Lidia Buble a subliniat că preferă să trăiască în prezent și să lase lucrurile să se desfășoare natural. „Nu îmi place să-mi fac planuri, decât pe plan muzical. În rest, îl las pe Dumnezeu să-mi coordoneze viața așa cum consideră El că este mai bine pentru mine. Când o să fie momentul, o să vină”, a adăugat ea.

Care este marea dorință a artistei

Una dintre dorințele cele mai profunde ale Lidiei este aceea de a deveni mamă, însă ea subliniază că este adeptă a valorilor tradiționale, precum căsătoria înainte de a aduce pe lume copii. „Nu unul, mai mulți. Îmi doresc copii, dar sunt de modă mai veche. Mai întâi trebuie să existe o căsătorie, apoi să vină pruncii ca pe bandă rulantă, că fac față”, a declarat ea.

Pe lângă aceste aspecte, Lidia Buble a evidențiat principiile fundamentale pe care le consideră esențiale într-o relație de cuplu. „Sunt trei lucruri de care eu țin cont foarte mult atunci când vine vorba de o relație. Trebuie să existe respect, comunicare și, cel mai important, iubire necondiționată. Iubirea este cheia tuturor problemelor”, a subliniat artista.

Astfel, mărturiile sincere ale Lidiei Buble aduc în prim-plan aspecte importante legate de viața personală și de valori pe care le consideră esențiale în relațiile interumane, oferind o perspectivă profundă și autentică asupra sentimentelor și aspirațiilor sale.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: