Redactia.ro
Home » Monden » Lidia Buble, geloasă pe iubita lui Răzvan Simion? Ce a postat artista pe Instagram

Lidia Buble, geloasă pe iubita lui Răzvan Simion? Ce a postat artista pe Instagram

Lidia Buble, geloasa pe noua iubita a lui Razvan Simion

Lidia Buble pare că nu a trecut peste despărțirea de Răzvan Simion. Deși a negat că ar mai avea sentimente de iubire pentru acesta, melodiile și postările sale de pe Instagram o trădează. Chiar în  timp ce Răzvan Simion se afla cu actuala iubită, Daliana, la nunta lui Dani Oțil , Lidia a manifestat subtil sentimente de gelozie pe un Instastory.

Lidia Buble, geloasă pe iubita lui Răzvan Simion? Ce a postat artista pe Instagram

Este aproape un an de când Lidia Buble și Răzvan Simion s-au despărțit, după cinci ani de relație. În timp ce el se distra cu actuala iubită, Daliana, la nuna bunului său prieten, Dani Oțil, Lidia Buble a dat de înțeles fanilor că ar fi geloasă pe relația prezentatorului. La un Instastory, Lidia a postat versuri din ultima sa melodie, ”Disfruto”.

Unele dintre versuri parcă sunt menite lui Răzvan Simion: ”Să nu te uit niciodată/ Să-ți dau ție timpul meu/Nu te voi dezamăgi”.

”Vreau să îți dau un sărut/ Să-mi pierd timpul cu tine/ Să-ți păstrez secretele/ Să am grijă de momentele tale/ Să te îmbrățișez/ Să te aștept, să te ador/ Să am răbdarea ta/ Nebunia ta este știința mea/ Îmi place, să te privesc/ Fiecare mișcare/ Viciu ce am/ O plăcere să te preșuiesc/ Să nu te uit niciodată/ Să-ți dau ție timpul meu/ Nu te voi dezamăgi/ Cu tine eu vreau să îmbătrânesc.”, se arată în versurile piesei postată de către Lidia Buble pe contul său de Instagram.

Lidia Buble, despre actuala iubită a lui Răzvan Simion

Având în vedere zvonurile despre faptul că ar mai avea sentimente pentru Răzvan Simion, Lidia Buble a explicat în cadrul unei emisiuni online că ”nu mai are fluturi în stomac”. Iar despre Daliana, actuala parteneră a fostului ei iubit, crede că ”este un om foarte fain”, dar și că ” e norocoasă” pentru că-l are pe Răzvan Simion.

Răzvan Simion alături de Daliana Răducan, în oraș.

”Nu mai am fluturi în stomac. Au apărut și articole cu noua iubită. Nu am fost tentată să o urmăresc pe ea. Nu sunt geloasă, mă iubesc foarte mult și am mare încredere în mine. E un om foarte fain. E norocoasă.”, a spus Lidia Buble în cadrul unei emisiuni online.

Daliana Răducan, fost membru al emisiunii „Visuri la cheie”

Daliana a făcut parte, cândva, din echipa emisiunii ”Visuri la cheie”. A îndeplinit rolul de arhitect, alături de colegii săi.

Cât despre adevăratul motiv al despărțirii lui Răzvan Simion de Lidia Buble, nu se cunoaște încă. Sunt zvonuri cum că Lidia i-ar fi cerut acestuia să se convertească la religia pendicostală, dar el a refuzat. Atunci când a făcut anunțul despărțirii, Răzvan Simion a precizat fanilor că i-a devenit ”insuficient” artistei.

„O nouă călătorie… Sunt diferit astăzi pentru că am învățat să nu îi mai judec pe ceilalți și nici pe mine. Am învățat să îi iert pe ceilalți, pentru că mi-au oferit prea mult ori prea puțin, dar mai ales să mă iert pe mine. Au fost ani în care m-am iubit prea puțin în timp ce primeam prea multă iubire cu care nu știam ce să fac. Au fost ani în care m-am ferit de iubire ca de cel mai mare dușman. Au fost ani în care iubirea mi-a fost oxigen. Ce am învățat până acum despre iubire? Iubirea înseamnă dăruire, libertate emoțională, înseamnă a vrea din suflet să îl vezi pe celălalt fericit. Astăzi Lidia nu mai este fericită lângă mine. Îi cer iertare pentru că la un moment dat am devenit insuficient. Și mă iert și pe mine pentru că nu am mai avut ce să ofer când poate ar mai fi fost multe de oferit. De mâine vreau să o văd pe Lidia fericită, vreau să îi sclipească ochii din nou în razele soarelui, așa că îi redau libertatea. Plecăm amândoi într-o călătorie a regăsirii de sine. Dar separat. Mă iert pe mine pentru tot ce am fost și pentru tot ce n-am fost… Suntem în continuare o echipă și construim proiectul muzical și în rest doi foști iubiți, actuali foarte buni prieteni. Am fost copil, am fost tânăr, iar astăzi sunt înțelept”, este mesajul de pe Instagram, prin care Răzvan justifică despărțirea de Lidia Buble.

De ce s-au despartit Razvan Simion si Lidia Buble