Redactia.ro
Home » Monden » Lidia Buble l-ar fi înșelat pe Răzvan Simion. Cine este bărbatul care ar fi destrămat relația celor doi

Lidia Buble l-ar fi înșelat pe Răzvan Simion. Cine este bărbatul care ar fi destrămat relația celor doi

Lidia Buble, la un pas de accident cu o biciclistă pe un bulevard aglomerat din București

Despărțirea dintre Lidia Buble și Răzvan Simion a stârnit multe semne de întrebare și fără răspunsuri. Sunt zvonuri precum că artista ar fi călcat strâmb în fosta relație.

Lidia Buble a fost infidelă?

Noi detalii ies la iveală după ce Lidia Buble s-a despărțit de Răzvan Simion. După ce s-a zvonit că ar avea o relație cu Cornel Ilie, dar acesta și Lidia au negat, potrivit Unica.ro, artista l-ar fi înșelat pe îndrăgitul prezentator. Mai exact, ar fi avut o aventură cu unul dintre concurenții show-ului „Exatlon”, difuzat la Kanal D. Este vorba despre Costin Gheorghe, fratele celebrei cântărețe Elena Gheorghe, cu care blondina ar fi avut o idilă.

Când s-a întâmplat totul

Totul s-ar fi întâmplat anul trecut, când Lidia nu se despărțise încă de Răzvan Simion. Potrivit cancan.ro, Costin, care a divorțat acum doi ani, și Lidia și-au ținut secretă aventura amoroasă și eu fost foarte discreți cu aparițiile în public. Cu toate acestea, în mediul online au apărut câteva fotografii cu cei doi într-o mașină. În plus, fanii artistei sunt de părere că piesa Lidie Bublei „Cu ochii ăia verzi” ar fi o declaraie de dragoste pentru Costin.

Noul iubit al Lidiei Buble, primele declarații după apariția pozelor. Cum a reacționat fotbalistul: „Principii de familie”

Lidia Buble și Răzvan Simion încă mai vorbesc

Lidia Buble și Răzvan Simion s-au despărțit în vara acestui an, dar au rămas în relații bune, prezentatorul matinalului de la Antena 1 fiind managerul artistei. Ulterior, Lidia Buble a înregistrat o piesă cu artistul Cornel Ilie, divorțat și el recent, în cadrul căreia au apărut în ipostaze destul de apropiați. S-a vehiculat și încă se vehiculează că cei doi ar avea o relație. Dar, în emisiunea ”Vorbește Lumea”, de la PROTV cei doi au negat.

”Nu, nu avem o relație. Avem o piesă, un cântec, atât!, a spus Cornel Ilie în cadrul emisiunii ”Vorbește Lumea”, de la Protv.

Lidia Buble a ținut și ea să își spună părerea cu privire la ultimele zvonuri. Artista a fost destul de reținută în declarații.

Nu e prima dată când se scrie că am o relație cu vreun artist cu care am colaborat. Noi avem o relație de prietenie și atât. Suntem gemeni, practic știm totul unul despre celălalt și mă bucur pentru colaborarea asta”, a spus și Lidia Buble în aceeași emisiune.

La o zi de la lansarea videoclipului pentru piesa “Vino, du-te”, Răzvan Simion a publicat o fotografie cu Lidia Buble și Cornel Ilie din platoul matinalului de la Antena 1.Fostul iubit al Lidie Buble i-a etichetat pe aceștia și a scris în dreptul imaginii:“Este un super hit”. În ciuda faptului că s-au despărțit, prezentatorul TV și artista colaborează în continuare pe plan profesional.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: