Redactia.ro
Home » Monden » Lidia Buble, mărturisire șocantă: „Da, încă îl iubesc pe Răzvan”

Lidia Buble, mărturisire șocantă: „Da, încă îl iubesc pe Răzvan”

Lidia-Buble-inca-l-mai-iubeste-pe-Razvan-Simion

Lidia Buble a făcut o mărturisire șocantă, fanilor, pe Instagram. Artista a dezvăluit că încă îl mai iubește pe fostul ei partener, Răzvan Simion. Totuși, Lidia Buble a ținut să clarifice că acum este vorba despre ”o altfel de dragoste.”

Lidia Buble, mărturisire șocantă: „Da, încă îl iubesc pe Răzvan”

Lidia Buble și Răzvan Simion vor face în luna mai un an de când s-au despărțit. Chiar dacă prezentatorul de la Antena 1 și-a găsit o altă parteneră, Lidia Buble încă mai are sentimente pentru el. Chiar artista recunoaște acest lucru, dar a ținut să clarifice că este vorba despre ”o altfel de dragoste”, informează Spynews.

Image result for razvan simion si lidia buble

Răzvan Simion și Lidia Buble au rămas în relații de prietenie, chiar dacă s-au despărțit, după cinci ani cât au fost împreună. Răzvan Simion o sprijină, în continuare, pe cântăreață din punct de vedere profesional. El este managerul ei. Între timp, cântăreața le-a mărturisit fanilor, pe Instagram, că încă-l mai iubește pe cel care părea că-i va deveni soț, dar doar ca pe un prieten.

”Cu riscul de a fi mâine pe prima pagină în toate tabloidele, dar îmi asum și știți că sunt sinceră și nu am ce să ascund. Da, încă îl iubesc pe Răzvan, însă nu în modul în care poate vă imaginați voi. S-a transformat într-o prietenie, nu știu. Este o altfel de dragoste”, a declarat Lidia Buble pe contul său de Instagram.

Image result for razvan simion si lidia buble

Lidia Buble neagă că a suferit după Răzvan Simion

Lidia Buble neagă faptul că a suferit după Răzvan Simion, după ce s-au despărțit. Asta pentru că decizia lor, de a pune capăt relației, a fost una sigură.

”Fals. Nu, nu este adevărat că am suferit din dragoste anul trecut, pentru că eu niciodată nu iau decizii de care să nu fiu 100% sigură”, le-a mai spus artista fanilor.

Răzvan Simion are o altă iubită

Răzvan Simion a fost suprins, lunile trecute, alături de femeia care i-a luat locul Lidiei Buble în inima sa. Este vorba despre o tânără brunetă, pe care prezentatorul nu o mai ține ascunsă de presă. Nu se sfiește să iasă împreună în oraș și să se țină de mână.

Răzvan Simion se iubește cu o focoasă brunetă

Răzvan Simion și noua parteneră au și momente de tensiune. În timpul unei vacanțe la Vălenii de Munte, cei doi s-ar fi certat, povestește o sursă apropiată lor.

”Răzvan Simion părea să fie un client fidel și prieten cu patronul. De cum au ajuns, gazdele i-au tratat regește pe cei doi. Doar că iubita prezentatorului de la Antena 1 părea extrem de nemulțumită, cu toate că Răzvan își dădea toată silința să-i facă pe plac. A stat bosumflată toată seara. Tot timpul a strâmbat din nas și părea că nimic nu-i convine. Când au ajuns în cameră, cei doi se pare că au «încins» o partidă zdravănă de ceartă din cauza comportamentului ei”, a mărturisit o sursă din anturajul celor doi.

Atunci când a dat vestea fanilor că el și Lidia Buble nu mai formează un cuplu, lumea showbiz-ului a fost bulversată. Cei doi păreau că se iubesc necontenit și că urmează să ajungă în fața altarului. Răzvan Simion a explicat într-un mesaj, că i-a devenit insuficient Lidiei Buble și că vrea să o vadă fericită.

”Astăzi, Lidia nu mai e fericită lângă mine. Îi cer iertare pentru că la un moment dat am devenit insuficient. Și mă iert pe mine pentru că nu am avut ce să ofer când, poate, ar fi fost multe de oferit.De mâine vreau să o văd pe Lidia fericită, vreau să îi sclipească ochii din nou în razele soarelui, așa că îi redau libertatea. Plecăm amândoi într-o călătorie a regăsirii de sine.Dar separat. Suntem în continuare o echipă și construim proiecte muzicale. Și în rest, doi foști iubiți, actuali foarte buni prieteni”, anunța Răzvan Simion, atunci când s-a despărțit de Lidia Buble.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: