Redactia.ro
Home » Monden » Lidia Buble și-a pus fanii pe gânduri. Este sau nu însărcinată?

Lidia Buble și-a pus fanii pe gânduri. Este sau nu însărcinată?

GALERIE FOTO (2) Lidia Buble și-a pus fanii pe gânduri

Lidia Buble și-a pus fanii pe gânduri. Lidia Buble continuă să-și surprindă fanii ori de câte ori postează pe rețelele de socializare. Blondina a postat o fotografie pe Instagram, iar un detaliu i-a cam pus pe gânduri pe internauți. Mai exact, aceștia au întrebat-o pe vedetă dacă este însărcinată sau nu?

Lidia Buble și-a pus fanii pe gânduri. Este sau nu însărcinată?

Lidia Buble și-a pus fanii pe gânduri. Lidia Buble este una dintre cele mai apreciate artiste din România, iar de anul trecut aceasta a devenit o femeie liberă, după ce s-a despărțit de prezentatorul Tv Răzvan Simion. Deși apropiații și fanii celor doi au rămas șocați de această veste, blondina a reușit să treacă cu bine peste această despărțire focusându-se mai mult pe cariera muzicală. Ei bine, dar Lidia Buble nu renunță la a-și surprinde fanii de fiecare dată când postează pe rețelele de socializare. De când s-a despărțit de Răzvan, fanii acesteia au fost mereu curioși dacă Lidia și-a găsit liniștea în brațele altui bărbat. Lidia Buble și-a pus fanii pe gânduri.

În timp ce Răzvan Simion pare că și-a refăcut viața alături de o altă femeie, Lidia continuă să-și pună fanii pe jar. De nenumărate ori, artista a declarat că nu există nimeni în viața sa,dar cu toate astea, au apărut multe zvonuri cu privire la un nou iubit. În ultima sa postare pe Instagram, vedeta apare îmbrăcată într-un body negru, care se mulează foarte bine pe silueta de invidiat a artistei. Iar din cauza unei iluzii create de poziția în care stă Lidia, fanii s-au întrebat dacă nu cumva aceasta este însărcinată. „Ești gravidă???” a întrebat-o un internaut. Ulterior, vedeta a răspuns în stilul ei caracteristic:„Sunt doar grasă 🤣”.

Poza postata de Lidia Buble

Lidia Buble are probleme de sănătate

Lidia Buble și-a îngrijorat fanii în urmă cu câteva zile, după ce i-a anunțat că se confruntă cu probleme de sănătate. Aceasta le-a spus internauților că va intra în pauză vocală, după ce s-a confruntat cu dureri mari în gât în ultimele zile. „M-am trezit cu o durere de gât. Mă doare și când înghit saliva să beau apă. Este crunt. (…) Ca asta n-am avut niciodată…este atât de puternică. Nu se simte când vorbesc, dar am o durere cruntă. Nu pot să mănânc, nu pot să beau apă”,s-a plâns vedeta pe Instagram.

Lidia Buble a devenit cunoscută după ce a lansat piesa în colaborare cu Adi Sînă, iar de atunci, artista a devenit una dintre cele mai îndrăgite cântărețe din țară. De multe ori a fost criticată pentru că și-ar fi făcut interveții estetice la nivelul nasului, dar vedeta a spus întotdeauna că nu și-a făcut nicio operație estetică și că îi place la nebunie nasul său. „Sunt atât de sexy cu nasul ăsta mare. Îmi dă o senzualitate aparte […] l-aș face și mai mare dacă aș putea. Voi nu știți să apreciați creația lui Dumnezeu. Voi apreciați mai mult ce iese din mâinile doctorilor”, spunea Lidia Buble, într-un videoclip postat pe Instagram.

Lidia Buble s-a născut în Deva și a început să cânte de mic copil, în corul bisericii penticostale Emanuel din Deva. Vedeta mai are 10 frați, de care este incredibil de mândră, iar de câte ori este liberă, merge acasă pentru a petrece a-și petrece timpul alături de familia sa.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: