Redactia.ro
Home » Monden » Lidia Buble, mesaj surprinzător pe Internet: ”M-aș îmbrăca în pielea ta pentru totdeauna”

Lidia Buble, mesaj surprinzător pe Internet: ”M-aș îmbrăca în pielea ta pentru totdeauna”

Lidia Buble a postat un mesaj surprinzător pe rețelele de socializare, la aproape un an de la despărțirea de Răzvan Simion. Artista pare să resimtă lipsa fostului iubit. 

Lidia Buble, mesaj surprinzător pe Internet

La aproape un an de la despărțirea de Răzvan Simion, Lidia Buble a continuat seria mesajelor subtile pe rețelele de socializare. Deși a declarat în nenumărate rânduri că nu a suferit nicio secundă după relația de cinci ani cu celebrul prezentator de la Antena 1, citatele și mesajele de pe rețelele de socializare par să demonstrzee cu totul alt lucru.

Recent, blondina a postat un citat de dor pe contul său de Instagram.  Inscripționat pe o cană era un mesaj subtil în care se întreba ce s-ar întâmpla dacă s-ar îmbrăca pentru totdeauna în pielea persoanei iubite, semn că despărțirea de prezentatorul de la ”Neatza” o afectează chiar dacă nu recunoaște.

”Ce s-ar întâmpla? Ce s-ar întâmpla dacă m-aș îmbrăca în pielea ta? Aș fi pentru totdeauna al tău? Ce?”, este mesajul postat de Lidia Buble pe contul personal de Instagram.

Lidia Buble a recunoscut că îl mai iubește pe Răzvan Simion

În urmă cu câteva zile, în cadrul unei sesiuni de răspunsuri și de întrebări, Lidia Buble a recunoscut că îl mai iubește pe prezentatorul de la Antena 1, chiar dacî s-au despărțit. Artista a precizat, însă, că este o iubire care s-a transformat în prietenie.

”Cu riscul de a fi mâine pe prima pagină în toate tabloidele, dar îmi asum și știți că sunt sinceră și nu am ce să ascund. Da, încă îl iubesc pe Răzvan, însă nu în modul în care poate vă imaginați voi. S-a transformat într-o prietenie, nu știu. Este o altfel de dragoste. Este managerul meu și omul care mă susține cel mai mult în cariera mea și pe drumul pe care eu am ales să merg și căruia vreau să-i mulțumesc din suflet. Chiar pregătim niște proiecte super faine și curând vine și piesa nouă”, a mai spus Lidia Buble pe contul său de Instagram.

Vestea că Răzvan Simion și Lidia Buble s-au despărțit i-a șocat pe fani. Prezentatorul a postat pe contul lui de Instagram un mesaj cu subînțeles în care a anunțat că nu mai formează un cuplu cu celebra artistă, dar că va fi în continuare managerul ei și că îi va fi alături.

”Astăzi Lidia nu mai este fericită lângă mine. Îi cer iertare pentru că la un moment dat am devenit insuficient. Și mă iert și pe mine pentru că nu am mai avut ce să ofer când poate ar mai fi fost multe de oferit. De mâine vreau să o văd pe Lidia fericită, vreau să îi sclipească ochii din nou în razele soarelui, așa că îi redau libertatea. Plecăm amândoi într-o călătorie a regăsirii de sine. Dar separat. Mă iert pe mine pentru tot ce am fost și pentru tot ce n-am fost… Suntem în continuare o echipă și construim proiectul muzical și în rest doi…foști iubiți…. actuali foarte buni prieteni. Am fost copil, am fost tânăr iar astăzi sunt înțelept”, este o parte din mesajul postat de Răzvan Simion pe contul de Instagram.

 

 

 

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: