Redactia.ro
Home » Monden » Lidia Buble, probleme de sănătate după întoarcerea de la Asia Express. „Am grijă și încerc să o țin sub control”

Lidia Buble, probleme de sănătate după întoarcerea de la Asia Express. „Am grijă și încerc să o țin sub control”

Lidia Buble, probleme de sănătate după întoarcerea de la Asia Express

Lidia Buble, probleme de sănătate după întoarcerea de la Asia Express. Celebra artistă a fost diagnosticată cu o afecțiune care ar putea să o afecteze în viitor. Cântăreața și sora ei au trecut prin momente de neuitat, reușind să ajungă în semifinală. Lidia a dezvăluit că după ce s-a întors în țară a descoperit că are o problemă de sănătate care s-ar putea agrava.

Lidia Buble, probleme de sănătate după întoarcerea de la Asia Express. „Am grijă și încerc să țin sub control problema”

Lidia Buble, probleme de sănătate după întoarcerea de la Asia Express. Este una dintre cele mai iubite artiste din România, iar în urmă cu câteva luni a participat alături de sora ei, Estera, la Asia Express, sezonul 4. Cele două și-au făcut curaj și și-au pus la încercarea puterea și răbdarea. Lidia și Estera Buble au reușit să ajungă în semifinală, acolo unde parcursul lor în competiție s-a încheiat. Vreme de aproape două luni, surorile Buble au trecut prin momente de neuitat și au fost nevoite să trăiască situații nemaiîntâlnite. Recent, blondina a dezvăluit că după ce s-a întors în țară, a aflat că are o problemă de sănătate care dacă se agravează poate să o trimită direct pe masa de operație.

Lidia Buble a mărturisit că suferă de hernie de disc, dar momentan această afecțiune nu-i dă mari bătăi de cap. Artista a spus că nu are dureri, iar medicii nu-i recomandă să se opereze, momentan. „Momentan nu este cazul, am grijă și încerc să țin sub control problema”, dezvăluit Lidia Buble pentru Viva.ro.

Lidia Buble s-a despărțit de Răzvan Simion în urmă cu aproape doi ani. În prezent, artista are o relație cu actorul Harlys Becerra, alături de care trăiește o poveste de dragoste frumoasă. „Sunt fericită pentru mine. Da, chiar sunt fericită și sunt foarte împlinită pe toate planurile. Simt că mi-a pus Dumnezeu mâna în cap. Da, sunt fericită, și mă bucur că se vede asta. Eu cred că fiecare om merită să fie fericit şi vă doresc să fiţi măcar la fel de fericiţi cum sunt eu. Sunt norocoasă. Pentru mine nu există actori, cântăreţi, vedete, nevedete. Fiecare avem un job, o meserie pe care o facem, dar da, este foarte adevărat că dragoste vine când nu te aştepţi şi răsare unde nu te aştepţi”, sunt declarațiile făcute de Lidia Buble în urmă cu ceva timp., potrivit Wowbiz.ro.

Lidia Buble și-a pus voalul de mireasă

În semifinala Asia Express, Lidia și Estera Buble au fost eliminate din concurs. Cu toate astea, artista nu a plecat nemăritată din emisiune. Pentru că nu și-a găsit alesul inimii, vedeta nu a vrut să-și dezamăgească fanii, reușind să lase pe toată lumea cu gura căscată. Lidia a scos din ghiozdan o ținută specifică unei mirese, și-a pus voalul pe cap și a îmbrăcat o rochie albă. Din păcate, mirele a lipsit cu desăvârșire.

În timpul participării la Asia Express, Lidia Buble s-a îngrășat câteva kilograme. În timpul unei probe, concurenta s-a cântărit și a avut un mare șoc. A spus că era mai slabă atunci când a ajuns în Turcia, dar pe parcurs, a pus câteva kilograme în plus. Artista a pus cinci kilograme în emisiune.„Nuu! Nu cred! Și m-am urcat pe cântar și am văzut cât am pus pe mine de când am venit în Turcia. Mie mi s-a făcut rău. M-am îngrășat 5 kilograme. Leșin! Doamne ferește, 58,4 kilograme. Este enorm! Mănănc foarte mult de când am venit în Turcia, cerșesesc încontinuu’, a spus Lidia Buble la Asia Express.

Etichete: