Redactia.ro
Home » Monden » Ce s-a întâmplat cu corpul Lidiei Buble după ce s-a întors de la „Asia Express”. Mulți au acuzat-o că a pus câteva kilograme în plus

Ce s-a întâmplat cu corpul Lidiei Buble după ce s-a întors de la „Asia Express”. Mulți au acuzat-o că a pus câteva kilograme în plus

Participarea la „Asia Express” a reprezentat pentru Lidia Buble și Estera o experiență unică în viața lor, care le-a apropiat și le-a testat limitele mai mult decât orice altceva. Au reușit să ajungă până în semifinale, iar reîntoarcerea acasă a fost plină de emoții. În timp ce sora artistei s-a bucurat să-și revadă copiii, Lidia s-a întors cu câteva probleme de sănătate și chiar câteva kilograme în plus.

Sezonul 4 al competiției „Asia Express” a reprezentat atât pentru concurenți, cât și pentru spectatori, o aventură plină de emoție. Fiecare dintre cele 9 echipe care au plecat pe Drumul Împăraților au trecut prin probe foarte dificile, care de multe ori i-au solicitat pe plan fizic și emoțional. Lidia Buble a pornit alături de sora sa, Estera, iar publicul le-a îndrăgit pentru evoluția lor în concurs.

Ce s-a întâmplat cu corpul Lidiei Buble după ce s-a întors de la „Asia Express”

Cele două surori au ajuns până în semifinală, acolo unde s-au luptat cu echipe formate din Mihai Petre și Elvira, Cuza și Emi. Au ajuns să fie eliminate, iar întoarcerea lor acasă le-a adus multă bucurie în suflete.

Încă de când era în competiție, Lidia Buble s-a confruntat cu privirile critice ale spectatorilor săi. Cei mai mulți au fost de părere că artista s-a îngrășat la „Asia Express”, fapt ce a fost puțin neobișnuit, mai ales că a fost foarte solicitată fizic în acest moment.

Mulți au acuzat-o că a pus câteva kilograme în plus

După ce a ajuns acasă, Lidia a realizat că într-adevăr, corpul său s-a schimbat după această experiență, dar nu atât de mult pe cât s-a discutat în mediul public. Mai exact, artista a luat în greutate 2 kilograme, de care a reușit să scape cu foarte puțin efort.

Astfel, ea este de părere că imaginile de la televizor au creat o imagine ireală despre corpul său, pe care oamenii au crezut-o și s-au lăsat uimiți de ea. Apropiații săi se așteptau ca artista să fie mult mai plinuță, însă în realitate ea a ajuns acasă la fel de slabă precum a plecat.

„Spre uimirea tuturor, nu m-am îngrășat aproape deloc. Cele două kilograme luate în plus se văd la televizor ca și cum ar fi mult mai multe. Persoanele cu care m-am văzut la întoarcerea din emisiune erau chiar uimite, deoarece la televizor arătam într-un fel, iar în realitate eram tot o slăbătură. (râde) Acum, acele câteva kilograme în plus le-am dat jos imediat cu ajutorul masajului cu bambus și printr-o alimentație corectă”, a spus artista în cadrul unui interviu pentru VIVA!

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: