Redactia.ro
Home » Monden » Lidia Buble s-a fotografiat alături de trei dintre surorile ei. Cât de frumoase sunt!

Lidia Buble s-a fotografiat alături de trei dintre surorile ei. Cât de frumoase sunt!

Lidia Buble este cunoscută publicului atât în calitate de cântăreață, cât și pentru familia numeroasă pe care o are. Ea mai are 10 frați și surori de care este tare mândră. Lidia Buble își petrece sărbătorile de iarnă alături de familie și a profitat de moment, pentru a se poza de trei dintre surorile sale.

Lidia Buble s-a fotografiat cu trei dintre surorile ei

Lidia Buble are 10 frați și surori și se bucură de sărbătorile de iarnă alături de aceștia/acestea. Lidia Buble s-a fotografiat alături de trei dintre surorile sale, iar fanii au putut vedea cât sunt de frumoase și ele, potrivit protv.ro.

Mai exact, Lidia Buble s-a pozat cu Lorena, Diana și Estera. Fanii au venit imediat cu reacții de apreciere. „Toate frumoase, dar mezina cât toate la un loc!„, „Frumoasele Buble!„, „Gene bune au mai avut parintii voștri„, au fost doar câteva dintre reacțiile fanilor.

Recent, Lidia a postat pe Instagram o poză în care apare alături de trei dintre surorile sale – Diana, lorena și Estera, iar fanii au fost foarte încântați să le vadă împreună.

Într-un interviu, Lidia Buble mărturisea că este al patrulea copil al familiei.

Sunt al patrulea copil al familiei Buble. Asta e ordinea: Lorena, Diana, Elisei, eu, Estera, Daniel, Corneliu, Daniela, Simion, Beniamin, Iosif. Suntem 11 cu toţii, plus 22 de nepoţi şi 354 de verişori”, declara Lidia pentru click.ro.

Cu cine se mai iubește Lidia Buble

De când s-a despărțit de Răzvan Simion, sunt tot mai multe zvonuri despre o nouă posibilă relație a cântăreței. Ultima relație despre care s-a vehiculat este cu Ensar Duman. La câteva zile după acest zvon, Lidia Buble a transmis pe Instagram:

”M-ați tot întrebat de ce nu mai sunt atât de activă pe InstaStory. Sunt atât de obosită că mă si bâlbâi, mi-e și foame, mă rog. Toate stările adunate la un loc. M-am mutat și a trebuit să îmi duc toate lucrurile dintr-un apartament în altul. Sunt cu toată casa, momentan, în cutii și saci, dar vreau să vă prezint casa când este drăguț aranjată, exact așa cum meritați voi să fiți primiți la mine în căsuță. Deci, stați liniștiți că sunt foarte bine și vă mulțumesc pentru toată grija voastră”, a fost mesajul Lidiei Buble pentru fanii săi.

Despre relația cu Cornel Ilie, Lidia Buble a spus: Nu e prima dată când se scrie că am o relație cu vreun artist cu care am colaborat. Noi avem o relație de prietenie și atât. Suntem gemeni, practic știm totul unul despre celălalt și mă bucur pentru colaborarea asta”, a spus Lidia Buble în emisiunea Vorbește Lumea de la Protv

”Nu, nu avem o relație. Avem o piesă, un cântec, atât!, a spus Cornel Ilie în cadrul emisiunii ”Vorbește Lumea”, de la Protv, referindu-se la noua lor piesă.

Lidia Buble și Răzvan Simion s-au despărțit în urmă cu câteva luni. La scurt timp după ruperea relației, Lidia Buble a scris pe Instagram: ”Divorțul este OK. Despărțirea este OK. Să o iei de la capăt este OK. Să treci peste este OK. Ce nu este OK este să rămâi undeva unde nu ești prețuit și apreciat”

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: