Redactia.ro
Home » Monden » Lidia Buble s-a pozat fără lenjerie intimă! Fotografia incendiară s-a viralizat

Lidia Buble s-a pozat fără lenjerie intimă! Fotografia incendiară s-a viralizat

GALERIE FOTO (2)

Lidia Buble și-a socat fanii cu ultima postare. Cântăreața s-a fotografiat fără lenjerie lăsând la vedere formele apetisante. 

Lidia Buble s-a pozat fără lenjerie intimă

Lidia Buble a devenit din ce în ce mai sexy. Artista și-a umplut contul de Instagram cu fotografii incendiare în care își arată formele dorite de o mulțime de bărbați. Ultima postare, însă, i-a lăsat pe toți cu gura căscată. Aceasta s-a pozat într-o rochie sexy de culoare albă. În partea din spate, rochia este atât de decupată, încât lasă la vedere posteriorul vedetei. Mai mult, artista a renunțat la lenjerie intimă.

Lidia Buble

Fotografia sexy a reușit să strângă într-un timp foarte scurt, mai exact în câteva ore, peste 13.000 de aprecieri din partea urmăritorilor vedetei, semn că internauților le-a plăcut imaginea, scrie tacataca.ro.

Lidia Buble este singură

Lidia Buble și Răzvan Simion s-a despărțit după o relație de cinci ani. Răzvan a fost cel care a făcut anunțul. Au urmat un șir de declarații și postări cu subînțeles, însă acum pare că cei doi au trecut peste.

”Astăzi Lidia nu mai este fericită lângă mine. Îi cer iertare pentru că la un moment dat am devenit insuficient. Și mă iert și pe mine pentru că nu am mai avut ce să ofer când poate ar mai fi fost multe de oferit. De mâine vreau să o văd pe Lidia fericită, vreau să îi sclipească ochii din nou în razele soarelui, așa că îi redau libertatea. Plecăm amândoi într-o călătorie a regăsirii de sine. Dar separat. Mă iert pe minte pentru tot ce am fost și pentru tot ce n-am fost… Suntem în continuare o echipă și construim proiectul muzical și în rest doi…foști iubiți…. actuali foarte buni prieteni. Am fost copil, am fost tânăr iar astăzi sunt întelept”, scria prezentatorul în mediul online la începutul lunii iunie.

Etichete: