Redactia.ro
Home » Monden » Lidia Buble, ținută obraznică în plină zi, dar a uitat de masca de protecție. Cum a fost suprinsă artista

Lidia Buble, ținută obraznică în plină zi, dar a uitat de masca de protecție. Cum a fost suprinsă artista

GALERIE FOTO (2)

Lidia Buble este o femeie singură. După despărțirea de Răzvan Simion care a stârnit controverse în showbiz, artista se lasă fotografiată în ținute care mai de care mai obraznice. 

 

Cum a fost surprinsă artista

Lidia Buble a fost surprinsă, în ultimul timp, în ipostaze care mai de care mai îndrăznețe și nu a ezitat să își arate trupul lucrat al sală în fiecare apariție. Lidia Buble pare să fie o femeie disponibilă să aibă o nouă relație.

Îmbrăcămintea vedeteia a tras din nou atenția publicului în plină stradă. Surprinsă de paparazzi, Lidia pare să nu țină cont de inhibiții. Frumaosa artistă și-a parcat bolidul de lux în fața unei terase de lux și a ieșit din casă ca o adevărată doamnă.Cu stilul său caracteristic, Lidia a ales să poarte o bluză neagră, dar foarte transparentă, care i-a pus în evidență bustul. A asortat bluza neagră cu o fustă albă și cu o pereche de cizme foarte lungi. Pe deasupra întregii ținute, artista a asortat un palton negru. Vedeta a ales să accesorizeze și cu o pălărie neagră, dar și cu o pereche de ochelari.

Artista a uitat, însă, de masca de protecție. Deși a fost impecabilă din cap până în picioare, Lidia a uitat să își ia și o mască de protecție. Lidia a ieșit repede din mașină și s-a dus spre locație, însă, a fentat legea.

Lidia Buble nu a primit compania nimănui la restaurant, deși curioșii s-ar fi gândit la cu totul altceva.

În timpul în care a trebuit să-și aștepte preparatele, vedeta a tastat mult pe telefon, iar odată ce mâncarea a ajuns la ea a început să guste cu poftă din tot ce a comandat.  Vedeta a plătit consumația și a plecat, înapoi, spre mașină, de unde a plecat grăbită.

Lidia Buble este hotărâtă să dea uitării relația cu Răzvan Simion și, a decis să își șteargă tatuajul care, până acum ceva timp, avea o anume însemnătate pentru ea.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: