Redactia.ro
Home » Monden » Lidia Buble, cu sânii la vedere. Fanii artistei au rămas șocați

Lidia Buble, cu sânii la vedere. Fanii artistei au rămas șocați

GALERIE FOTO (2) Lidia Buble, cu sânii la vedere.

Se știe deja Lidia Buble este un personaj transparent în lumea artistică din România. Recent, artista și-a șocat fanii după ce a postat o imagine în care tricoul a lăsat să se vadă mai mult decât ar fi trebuit.

Lidia Buble, cu sânii la vedere. Fanii artistei au rămas șocați

Lidia Buble ține foarte mult la imaginea ei și fiecare apariție a sa este impecabilă. Cu toate astea, ultima postare a artistei i-a cam șocat pe urmăritorii acesteia. De la o vreme, cântăreața a slăbit foarte mult, merge la sală și a adoptat un stil de viață sănătos. În spatele artistei, se află o echipă imensă care are grijă de imaginea acesteia. Înainte de a susține concertul online de joi, blondina a mers repede la salonul de înfrumusețare pentru a-și aranja părut. Ca stil vestimentar, vedeta a ales un tricou alb, minuscul și mulat care i-a pus în evidență sânii.

În urmă cu ceva timp, Lidia a vorbit despre actuala relație pe care o are cu fostul său iubit, Răzvan Simion. Aceasta a spus că se înțelege foarte bine cu Răzvan, și că prezentatorul este în continuare managerul său. “Aoleu, câte întrebări sunt pe tema asta. Ne înțelegem foarte bine și acum. Noi lucrăm în continuare împreună. El este managerul meu, suntem doi oameni maturi care au știut să separe partea sentimentală de partea profesională”, a răspuns Lidia Buble.

Lidia Buble, cu sanii la vedere
Lidia Buble

Lidia Buble s-a despărțit de Răzvan Simion

Lidia Buble și Răzvan Simion s-au despărțit în urmă cu ceva timp, iar vestea i-a șocat pe apropiații și fanii lor. Prezentatorul emisiunii și artista s-au despărțit după cinci ani de relație, iar motivul principal ar fi religia. Cel care a făcut anunțul a fost chiar prezentatorul tv, care a postat un mesaj pe rețelele de socializare. Conform unor surse din anturajul Lidiei, Răzvan nu ar fi fost de acord să facă pasul cel mare. „Ei au început să vorbească încă din primele luni de relație despre copii, despre posibilitatea ca el să se boteze în religia penticostală. Numai că anii au trecut, iar Răzvan nu a făcut niciun pas. Totul a rămas la stadiul de vorbe, de planuri. Nu făcea nimic concret în acel sens, deși Lidia i-a tot bătut apropouri.”, au mărturisit surse din anturajul Lidiei. Mai mult, Răzvan ar fi amânat momentul pentru a-și schimba religia, iar din această cauză neînțelegerile au apărut în relația celor doi.

”Iubirea inseamna daruire, libertate emotionala, inseamna a vrea din suflet sa il vezi pe celalalt fericit. Plecam amandoi intr-o calatorie a regasirii de sine. Dar separat. Ma iert pe minte pt tot ce am fost si pt tot ce n-am fost… Suntem in continuare o echipa si construim proiectul muzical si in rest doi…fosti iubiti…. actuali foarte buni prieteni”, este o parte din mesajul postat de Razvan, care anunta separarea.

Astfel, la câteva luni de la despărțire, Răzvan Simion are deja o nouă relație, cu o femeie misterioasă, în timp ce Lidia este singură. Fostul iubit al Lidiei a fost surprins în compania unei femei misterioase într-un local din București. Cât timp au luat masa împreună, cei doi s-au comportat normal, iar după ce au părăsit restaurantul, Răzvan a luat-o de mână pe iubita sa și au plecat amândoi cu mașina.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: