Redactia.ro
Home » Monden » Lidia Buble, sărbători petrecute în familie. Cum și-a surprins fanii de Ajun

Lidia Buble, sărbători petrecute în familie. Cum și-a surprins fanii de Ajun

GALERIE FOTO (6)

Lidia Buble pare din ce în ce mai bine. Artista a ales să își petreacă Crăciunul alături de familie și de cei apropiați. 

Cum și-a surprins fanii de Ajun

Anul 2020 a fost unul la fel de încărcat și pentru artista Lidia Buble. Cântăreața a ales să petreacă Sărbătorile alături de familie și de cei dragi. Mai mult, vedeta le-a pregătit fanilor și o surpriză în noaptea de Ajun, potrivit playtech.ro.

Lidia Buble a decis să petreacă Crăciunul alături de prărinții și de surorile sale la Deva. Alături de Estera, Diana și Lorena Buble, Lidia le-a oferit fanilor un spectacol pe cinste. Surorile s-au transformat în îngerii care vestesc Nașterea Lui Iisus. Astfel, cele patru surori au interpretat mai multe colinde, printre care și ”O ce Veste minunată” și ”La Bethleem colo-n jos”.

Vedeta sexy a postat pe rețelele de socializare mai multe clipulețe în care arată cum se distrează de minune alături de surorile și de nepoțeii săi.

 

Lidia Buble a fost victima bullying-ului

Lidia Buble le-a mărturisit fanilor că a fost victima bullying-ului și și-a arătat solidaritatea față de femeile care au trecut prin același lucru.

”Probabil că mulți dinte voi o să vă întrebați de ce am ales să postez acel mesaj. Primesc zilnic astfel de mesaje și sunt convinsă că nu sunt singura, sunt convinsă că sunt foarte multe femei atât la noi în țară cât și în alte țări, care sunt batjocorite pentru felul în care arată.

Este tot un fel de bullying, în online se întâmplă în cea mai mare parte, pentru că oamenii de acest gen, în general nu prea au curajul să spună față în față și atunci refulează în online.

Nu înțeleg de ce suntem atât de rele între noi, nu înțeleg de ce nu ne putem susține. Nu înțeleg de ce, după părerea voastră, toată lumea ar trebui să arate la fel. De ce toată lumea ar trebui să fie stană de piatră, bibelou, păpușă.

Este atât de frumos să fim cu toții diferiți, iar defectele sunt atât de frumoase. Și chiar dacă probabil unii dintre voi nu realizați, de cele mai multe ori defectele ne fac să fim speciali, să avem acel ceva, așa că iubiți-le”, a spus Lidia Buble, în urmă cu câteva luni pe contul de Instagram.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: