Redactia.ro
Home » Știri » Lidia Buble sare în ajutorul refugiaților din Ucraina. Decizia luată de artistă: ”Vor fi transportate celor din Ucraina”

Lidia Buble sare în ajutorul refugiaților din Ucraina. Decizia luată de artistă: ”Vor fi transportate celor din Ucraina”

Lidia Buble se numără printre vedetele care vor să-i ajute pe refugiații din Ucraina, care au reușit să fugă din calea războiului. Așa se face că artista s-a pus pe treabă să adune ajutoare pentru cei greu încercați.

Proaspăt revenită mediul online, după o retragere bruscă de pe rețelele de socializare, Lidia Buble și-a anunțat fanii că vrea să vină în sprijinul refugiaților goniți de la casele lor de război. Așa că a reușit să adune mai multe lucruri, alături de alte câteva cunoștințe, pe care le vor trimite celor din Ucraina.

Lidia Buble sare în ajutorul refugiaților din Ucraina: ”Vor fi transportate celor din Ucraina”

Lidia Buble a luat o pauză de la rețelele de socializare, stergându-și toate postările. Mai mult, și-a schimbat radical look-ul. A lansat și o nouă piesă cu care a revenit cu forțe proaspete în peisajul muzical.

Mai mult, Lidia Buble a decis să renunțe chiar și la multe dintre lucrurile ei. Așadar, artista și-a anunțat fanii de pe Instagram că a adunat multe lucruri pentru refugiaților ucraineni.

În cea mai mare parte, cântăreața a adunat multe haine. Și chiar și-a îndemnat fanii să îi urmeze exemplul.

„Ce credeți că fac? M-am apucat să fac curățenie la haine. Acest morman de haine o să ajungă la refugiații ucraineni. Am hotărât împreună cu mai multe persoane să le dăm o mână de ajutor, așa că tot ce avem pe acasă, haine, cosmetice, produse alimentare, vor fi transportate celor din Ucraina”,  a declarat Lidia Buble pe pagina personală de Instagram.

Lidia Buble, schimbare radicală de look

Lidia Buble și-a făcut o schimbare radicală de look. A renunțat la părul blond. Cântăreața s-a vopsit șaten și se simte mult mai în largul ei acum.

„Mă gândeam de multă vreme să renunț la blond, iar într-o zi am zis gata, simt ca astăzi este ziua în care simt că vreau să fac schimbarea. Mă uit în oglindă și simt că sunt mai aproape de Lidia de acum 10 ani.”, a declarat Lidia Buble.

„Mi-au trimis foarte multe mesaje fanii și le mulțumesc că îmi poartă de grijă. Mă simțeam obosită, aveam nevoie e o pauză și am considerat că e nevoie de o pauză în tot ce înseamnă social media.

Dar e de bine, m-am întors cu forțe proaspete.”, a spus Lidia Buble, potrivit Observator.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: