Redactia.ro
Home » Monden » Lidia Buble, surprinsă într-o ipostază tandră cu un bărbat necunoscut la „Asia Expres”

Lidia Buble, surprinsă într-o ipostază tandră cu un bărbat necunoscut la „Asia Expres”

GALERIE FOTO (2)

Pe măsură ce competiția „Asia Express” se apropie de final, concurenții resimt presiunea. Probele devin tot mai dificile, iar cele trei echipe rămase în emisiune fac tot posibilul să le ducă la bun sfârșit cât mai bine. Ultima ediție a venit însă cu o încercare dificilă, iar Lidia Buble și Estera au ajuns să poarte o discuție în contradictoriu.

Una dintre probe cerea executarea unui moment Mannequin Challenge, fapt ce i-a pus în mare dificultate pe toți concurenții. Indicațiile primite au fost destul de simple, și anume realizarea unor filmulețe pe baza unei teme date la începutul probei. Astfel, vedetele au fost puse în ipostaza în care au fost nevoiți să-și găsească protagoniști pentru filmările lor sau să-și intre ei înșiși în rol și să ducă proba la bun sfârșit.

Lidia și Estera s-au descurcat de minune în prima parte a probei, deoarece locul pe care l-au ales și temele au fost destul de ușor de pus în scenă. Au avut de realizat un filmuleț cu o domnișoară în costum de baie roșu, apoi unul cu un cuplu care se dădea cu cremă de protecție solară. Problemele au apărut în momentul în care nu au găsit protagoniști pentru ce-l de-al treilea filmuleț, care cerea un cuplu surprins în timp ce se sărută.

Lidia Buble, surprinsă într-o ipostază tandră cu un bărbat necunoscut la „Asia Expres”

În criză de timp, Lidia Buble a acționat rapid și a luat inițiativa. A decis să fie ea cea care este filmată, așa că a trebuit doar să-și mai caute un partener dispus să apară într-o asemenea ipostază alături de ea. După câteva minute de căutări, a găsit un tânăr dornic să o sărute, dar Estera nu s-a descurcat prea bine atunci când a venit vorba de filmarea momentului tandru dintre ei.

Cu toate că Lidia și tânărul de pe plajă s-au sărutat de trei ori, imaginile surprinse de sora artistei nu au fost la calitatea dorită. Astfel, tensiunea a apărut între ele, iar situația a degenerat într-o ceartă neașteptată. Lidia nu și-a mai dorit să repete experiența și voia să filmeze, așa că i-a solicitat Esterei să fie ea protagonista de această dată. Fiind căsătorită, sora vedetei a refuzat, iar discuția dintre ele a continuat pe același ton acid.

„Eu nu mă pup cu alți bărbați! Îmi pare rău, sunt măritată! Ce vrei? Să mă pup aici cu toată lumea?!’, i-a strigat Estera surorii sale.

„Cum să-mi zici că mă pup cu toți pe plajă, că nu m-am pupat cu toți, m-am pupat cu unul singur, dar ca să ajung la îndeplinirea probei’, a replicat Lidia Buble.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: