Redactia.ro
Home » Horoscop » Lidia Fecioru, cea mai de preț lecție de viață: “Avem două zile, una în care ne-am născut și alta când știm de ce”

Lidia Fecioru, cea mai de preț lecție de viață: “Avem două zile, una în care ne-am născut și alta când știm de ce”

Lidia Fecioru a explicat care este cea mai de preț lecție a vieții noatre, căruia trebuie să-i înțelegem sensul corect. “În viață avem două zile”, ne atrage atenția bioenergetoterapeutul, pe care trebuie să le conștientizăm pentru a ne bucura de beneficiile acestor momente extrem de importante.

 

Nu în fiecare zi soarele iese pe strada noastră, însă este bine să înțelegem de unde ni se trage acest “ghinion”, care câteodată este greu de dus în spate și vine la pachet cu alte tensiuni.

 

Lidia Fecioru, cea mai de preț lecție de viață: “Avem două zile”

Lidia Fecioru a explicat pe larg una dintre cele mai de preț lecții de viață. Bioenergoterapeutul a subliniat că primim exact ceea ce alegem în această viață, totul este în funcție de perspectiva pe care alegem să o avem.

”Când ochii se uită către cer se reflectă în ei cerul, când ochii se uită în noroi, se reflectă noroi. Este alegerea noastră unde să ne uităm. De multe ori ne uităm în jos pentru că se și spune că în viață sunt două drumuri: drumul cel mai ușor și drumul nostru.

Se spune că e bine să ai de ales dintre două drumuri în viață: adica cel mai ușor că acolo unde nu suntem noi e perfect. Noi în viață avem două zile, una în care ne-am născut și alta când știm de ce. A doua nu o aflăm niciodată” a detaliat Lidia Fecioru, în cadrul rubricii Pilda Zilei din emisiunea ”Adevăruri Ascunse”, de la Antena 3.

Lidia Fecioru: “La optimiști, se îndeplinesc visele, la pesimiști, coșmarurile”

”Se spune că la cei optimiști li se îndeplinesc visele, iar la cei pesimiști, coșmarurile. Cât timp te gândeşti la bine şi la fericire, exact atâta bine şi fericire vei avea. Primim exact cât gândim. Cu cât o să fim mai optimişti şi o să gândim mai frumos şi o să fim mai deschişi, cu atât şi oamenii vor veni către noi. Să nu ne mirăm că ni s-a întâmplat”, a mai atras atenția Lidia Fecioru.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: