Redactia.ro
Home » Știri » Lidl, decizie de ultim moment. Ce au găsit clienții pe pachetele de carne de vită la un magazin din Capitală

Lidl, decizie de ultim moment. Ce au găsit clienții pe pachetele de carne de vită la un magazin din Capitală

Decizie drastică luată de reprezentanții Lidl, pentru un magazin din București. Dacă până acum s-a întâmplat acest lucru în cazul pachetelor de cașcaval, salam și altele, acum se întâmplă și în cazul pachetelor cu carne de vită. Ce au găsit clienții într-un magazin din Capitală. Au rămas de-a dreptul uimiți.

Lidl, decizie de ultim moment

Criza economică bate la ușă, așa că mai mulți retaileri s-au gândit la diferite soluții pe care le-au pus imediat în pratică. Lidl este unul dintre marile magazine, unde românii își fac cumpărăturile foarte des. Asta pentru că produsele lor sunt pentru orice buzunar și în fiecrae săptămână au diverse oferte. Totuși, și acest supermarket a luat decizii majore pentru a-și „proteja” marfa. Dacă până acum, românii au văzut sisteme antifurt pe cașcaval sau salam, iată că acum sunt puse și pe carnea de vită.

Acest lucru s-a întâmplat într-un magazin Lidl din cartierul Ghencea, București. Clienții au rămas de-a dreptul uimiți să vadă că au fost montate sisteme antifurt pe pachetele de carne de vită. Acest lucru s-a întâmplat, pentru că, cel mai probabil, o cantitate semnificativă de marfă din lăzile frigorifice a ajuns să dispară, nefiind plătite la casa de marcat.

Și alte magazine au luat astfel de decizii

Acest lucru a făcut ca retailerii să ia decizii majore în acest caz. Nu este pentru prima dată când se întâmplă acest lucru, însă oamenii sunt surprinși să vadă sisteme antifurt pe alimente precum carne, cașcaval, creme sau diferite soluții. Asta se întâmplă pentru că există furturi în marile magazine.

Lidl nu este singurul hipermarket care a luat astfel de decizii. Există și alte supermarketuri în întreaga țară, nu doar în Capitală, unde marfa este furată de diverse persoane. Aceștia reușeau să o ia cu ușurință fără să fie plătită la casele de marcat. Tocmai din acest motiv, marile magazine au pus sisteme antifurt pe obiectele ușor de furat sau cele mai furate.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: