Redactia.ro
Home » Știri » Lidl își menține poziția de angajator de top în 2024. Salarii și beneficii atractive

Lidl își menține poziția de angajator de top în 2024. Salarii și beneficii atractive

În 2023, Lidl a fost recunoscut ca unul dintre angajatorii de top, iar în 2024, se angajează să își păstreze această poziție. Pe site-ul său oficial, retailerul german a postat o serie de oportunități de carieră sub categoria „Cariere Lidl”.

Cu o gamă largă de oportunități de carieră și beneficii atractive, Lidl rămâne un angajator de top în 2024. Află din acest articol detalii despre salariile oferite de Lidl și beneficiile pe care le oferă angajaților săi.

Oportunitatea locurilor de muncă

Lidl oferă o varietate de poziții în diferite orașe și localități din țară. Printre acestea se numără: vânzător, personal de serviciu, Adjunct Manager magazin, adjunct audit intern, Asistent Manager expansiune, asistent vânzări, consultant construcții, consultant regional securitate, consultant senior regional securitate, lucrător depozit, manager IT, manager magazin, operator date, Project Manager, instalații, Project Manager, Facility Management, responsabil gestiune stocuri, responsabil de tură, specialist logistică, specialist siguranță alimentară.

Site-ul oficial al celor de la Lidl arată 241 de anunțuri de angajare pe diverse posturi. Aceștia au câte ceva pentru oricine, atâta timp cât vrea să muncească. Nici salariile nu sunt de neglijat. Indiferent de ce studii ai, limbi străine cunoscute, ori facultăți terminate, lanțul de magazine are câte ceva pentru orice categorie socială. Pentru angajare trebuiesc urmași pașii de pe site. Cea mai simplă cale ar fi trimiterea CV-ului pe e-mail, iar apoi așteptarea unui răspuns din partea HR-ului.

Salariile îți pot face cu ochiul

Salariile oferite de Lidl variază în funcție de poziție și locație. Desigur că și studiile pot fi un criteriu de departajare. Clasele în plus absolvite pot atârna greu în deiciza legată de salariu. Iată, însă, o privire asupra unor salarii medii brute, precum și a beneficiilor oferite:

  • Vânzător și personal de serviciu: pentru aceste poziții de intrare, salariul mediu brut este de aproximativ 2.500 de lei;
  • Operator de date și lucrător depozit: aceste poziții oferă un salariu mediu brut în jur de 4.180 – 6.490 de lei;
  • Specialist logistică și responsabil de tură: pentru aceste poziții, salariul mediu brut pornește de la 5.940 – 9.100 de lei;
  • Project manager instalații și project manager facility management: aceste poziții oferă un salariu mediu brut de la 12.500 de lei în sus.
  • Specialist siguranță alimentară: pentru această poziție, salariul mediu brut pornește de la 7.300 de lei.

Pe lângă salariu, angajații Lidl beneficiază de mai multe avantaje, inclusiv:

  • Tichete de masă;
  • Prime și sporuri;
  • Bonusuri;
  • Ore suplimentare plătite;
  • Asigurare medicală privată;
  • Asigurare de viață și de accident;
  • Zi liberă cu ocazia aniversării zilei de naștere.
adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: