Redactia.ro
Home » Știri » Lidl l-a vândut chiar înainte să ajungă pe raft, în supermarket. Produsul-surpriză pe care românii s-au bătut ca pe pâinea caldă

Lidl l-a vândut chiar înainte să ajungă pe raft, în supermarket. Produsul-surpriză pe care românii s-au bătut ca pe pâinea caldă

Lild

Românii s-au „înghesuit” pe un produs-surpriză de la Lidl. Ce-i drept, „bătaia” s-a produs online. Stocul s-a epuizat chiar înainte ca marfa să ajungă pe raft, în supermarket.

În ultima perioadă, „fratele” celor de la Kaufland a făcut senzație pentru că a încorporat o mulțime de ustensile și aparate noi în catalogul său de produse, multe pe care poate nu ți le imaginezi, dar care, de fapt, ne fac viața mult mai ușoară.

Cuierul-uscător s-a dat ca pâinea caldă

Cea mai recentă inovație marca Lidl este un cuier care funcționează și ca uscător pentru haine și pantofi. Acest lucru este posibil datorită conductelor de aer cald sau rece. Produsul a fost un succes deplin, chiar epuizându-se stocul online înainte de a ajunge în supermarketuri.

Umerașul are o funcție 2 în 1 și o putere de 1160 w. Pentru a-l folosi, trebuie doar să-l conectezi la curent și să selectezi modul dorit: rece sau fierbinte. Lidl explică pe site-ul său că „poate fi folosit atât ca suport electric pentru pantofi, cât și ca uscător de rufe”.

Lidl Austria nu vinde artificii

Unul dintre motive ar fi că „din ce în ce mai multe orașe și municipalități din Austria interzic deja artificiile în noaptea de Revelion”, au mai transmis reprezentanții Lidl.

Iar un al doilea motiv ar fi faptul că aceste produse se comercializează clandestin, fără vreun control asupra calității produselor, mai ales că toate aceste produse atât de îndrăgite de copii vin din China.

Reprezentanții lanțului de magazine Lidl, mai spun că în noaptea dintre ani asistăm la o poluare de nedescris cu un aer imposibil de respirat. Mai mult decât atât, ei mai spun că provoacă panică, stres şi rănesc oameni.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: