Redactia.ro
Home » Știri » Lidl, surpriză pentru clienți, înainte de Crăciun. Ce vor găsi pe rafturi în zilele următoare

Lidl, surpriză pentru clienți, înainte de Crăciun. Ce vor găsi pe rafturi în zilele următoare

lidl

Perioada Sărbătorilor este plină de frenezia cumpărăturilor, mai mult decât oricând de-a lungul fiecărui an. Nu degeaba, decembrie este supranumită și „luna cadourilor”.

Se apropie Crăciunul, și ca în fiecare an, Lidl România își anunță ofertele cu prețuri imbatabile. În următoarele zile vor regăsi noi produse de Crăciun pe care Lidl le va băga la raft, începând de joi, 15 decembrie.

Cadouri la super preț, începând cu 15 decembrie

Reprezentanții lanțului de magazine germane au anunțat că începând de joi, 15 decembrie, va începe o nouă campanie, intitulată “Sub brad am descoperit cadoul favorit”. Clienții vor avea posibilitatea, începând de joia aceasta, să aleagă dintr-o gamă largă de cadouri, care, promit reprezentanții magazinului, vor avea prețuri accesibile. Printre acestea se numără o colecție de jocuri 10 în 1, în cutie de lemn, care conține șah și table, care are prețul de 119 lei.

De asemenea, clienții pot achiziționa și un jocuri de societate – Monopoly, Jenga sau Ghici cine-i?, la prețul de 84,99 lei/bucată. Clienții Lidl pot achiziționa și jocuri de familie, la doar 49,99 lei/bucata. Și jocurile din lemn fac parte din ofertă, iar acestea se pot achiziționa la 24,99 lei pentru un set. Din oferta de sărbători mai fac parte cărți cu povești pentru copii, precum și enciclopedii pe diferite domenii de cunoaștere.

Cărți și produse interactive pentru copii

Vor fi disponibile și cărți de colorat, dar și cutii mini pentru experimente. Părinții le pot achiziționa celor mici de Crăciun și o mașinuță, care se va regăsi în oferta Lidl. În campania Lidl se mai regăsesc produse interactive pentru copii, precum globul pământesc iluminat, care va putea fi achiziționat la prețul de 99,99 lei.

Un alt cadou din aceeași categorie – științe – este setul cu microscop și telescop de la National Geographic. Acesta are prețul de 299 de lei. Tot pentru pasionații de astronomie, va exista la raft și un telescop Skylux cu trepied, dotat cu toate accesoriile necesare. Se regăsește la prețul de 499 lei. În oferta de cadouri de Crăciun se mai găsesc și luneta cu stativ (179 lei), dar și un binoclu care poate mări de la 10 până la 30 de ori, având prețul de 119 lei.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: