Redactia.ro
Home » Monden » Like Creața așteaptă din nou un copil! La doar 4 luni de la naștere, și-a pus viața în pericol și a rămas însărcinată

Like Creața așteaptă din nou un copil! La doar 4 luni de la naștere, și-a pus viața în pericol și a rămas însărcinată

La doar 4 luni după ce a devenit mamă pentru prima dată, Like Creața și-a surprins urmăritorii din mediul online cu o veste neașteptată. Este din nou însărcinată, însă această întâmplare minunată i-ar fi putut cauza probleme serioase de sănătate. A luat această decizie cu inima deschisă, dar medicii au atenționat-o că putea să-și pună serios viața în pericol.

Like Creața este o figură foarte apreciată în mediul public, mai ales după participarea la „Chefi la Cuțite”. Firea ei caldă, mereu pusă pe glume, i-a cucerit pe românii de pretutindeni, care au ales să fie în continuare alături de ea chiar și după ce a părăsit competiția culinară.

Like Creața așteaptă din nou un copil

În urmă cu doar 4 luni, a devenit mamă pentru prima oară și a împărtășit această mare bucurie din viața sa cu oamenii care au urmărit-o mereu cu interes. Totuși, în tot acest timp, a ascuns un veste foarte importantă, și anume faptul că așteaptă din nou un copil.

Cu toate că medicii nu sfătuiesc mamele de pretutindeni să facă acest pas după ce abia au dat naștere unui copil, Creața a decis să-și urmeze dorințele fără să țină cont de indicațiile specialiștilor. Nu s-a consultat cu nimeni în acest sens, dar se pare că acest eveniment fericit putea să aibă urmări într-adevăr tragice.

„Am primit multe întrebări dacă e ok că am rămas așa repede însărcinată, având în vedere că am născut prin cezariană. Am rămas însărcinată când Eza avea 4 luni. Știam că indicat e să aștepți 1 an sau măcar 10 luni. Văzând că mă simt foarte bine, am zis de ce nu?! O decizie pe care am luat-o fără să mă consult cu medicul meu”, a povestit Like Creața pe Instagram.

Și-a pus viața în pericol și risca ca această decizie să aibă urmări tragice

După ce a rămas însărcinată și a mers la control, medicul său a rămas uimit de decizia vedetei. Există foarte multe riscuri de care nu a fost conștientă, iar acest lucru putea să-i creeze probleme grave de sănătate sau chiar să-i solicite organismul atât de mult încât să nu mai poată aduce pe lume copii niciodată.

Din fericite, faptul că nu are o vârstă foarte înaintată a ajutat-o să treacă cu bine peste această încercare. Nu au existat asemenea probleme, iar relatarea sa din mediul online a avut un final fericit. Ea și bebelușul său sunt bine, iar sarcina va evolua normal și nu va avea complicații.

Mesajul său a fost menit să atragă atenția proaspetelor mămici care-și doresc în viitor să mai aducă pe lume un copil, deoarece acest lucru nu ar trebui niciodată să se întâmple mai devreme de 10 luni după prima naștere.

„Abia când am fost la control am aflat ce riscuri implica această sarcină. În cazul în care sarcina s-ar prinde fix pe tăietură sau lângă, șansele ca aceasta să se desprindă/desfacă sunt foarte mari, aproape de 100% și asta ar fi dus la alte complicații (…) Una ar fi fost să nu mai poți avea copii după ce ai naște, iar sarcina oricum ar fi fost dusă cu greu până la capăt. Evident, contează și cât e de puternic organismul tău și cât de repede se recuperează, dar chiar și așa, e riscant. Ce să zic, m-am jucat de-a D-zeu fără să vreau, dar DUMNEZEU a ales să fim bine”, a mai scris vedeta.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: