Redactia.ro
Home » Monden » Lili Sandu și Silviu Țolu și-au botezat copilul! Cei doi s-au pregătit intens

Lili Sandu și Silviu Țolu și-au botezat copilul! Cei doi s-au pregătit intens

GALERIE FOTO (2) Lili Sandu și Silviu Țolu și-au botezat copilul

Lili Sandu și Silviu Țolu își botează astăzi copilul. Cei doi s-au pregătit intens pentru acest eveniment din viața lor.

Lili Sandu și Silviu Țolu își botează astăzi copilul

Lili Sandu și Silviu Țolu își botează astăzi copilul, iar pregătirile pentru marele eveniment sunt în toi. Frumoasa mămică își dorește ca totul să decurgă perfect, exact așa cum visa, iar pentru ca fiul ei să aibă parte de cel mai frumos botez, aceasta a organizat totul ca la carte, scrie spynews.ro.

Lili Sandu și Silviu Țolu și-au botezat copilul
Lili Sandu și Silviu Țolu și-au botezat copilul

Lili Sandu a mărturisit în cadrul unei emisiuni tv că cel mai important moment este ceremonia de încreștinare, nu neapărat petrecerea de după. Astfel, în contextul pandemiei de coronavirus și a restricțiilor dure impuse de autorități, cei doi părinți au hotărât ca astăzi să aibă loc doar ceremonia religioasă, iar petrecerea de amploare să fie amânată pentru vara vitoare.

”Botezul se va întâmpla cam în două sau trei săptămâni. Pentru noi este foarte importantă ceremonia în sine, nu neapărat petrecerea. Ar fi și petrecerea importantă pentru că ne-am dori să fim cu toții prietenii, dar vrem să botezăm copilașul acum și la vara să facem petrecerea. Avem și nași, o să îi cunoașteți, abia aștept momentul acela”, a spus Lili Sandu în cadrul unei emisiuni TV.

Cum s-a pregătit Lili Sandu pentru botez

Vedeta este extrem de fericită că evenimentul are loc astăzi și deja a împărtășit cu fanii ei imagini cu pregătirile. Aceasta a dezvăluit pe Instagram emoțiile prin care trece alături de restul familiei.

”Măi mami tu știi ce zi e mâine? Mâine mergem acasă la Doamne-Doamne ca să ne botezăm.”, a spus Lili Sandu fericită, în timp ce-și ținea băiețelul în brațe.

Lili Sandu și Silviu Țolu sunt foarte fericiți că au devenit părinți. Cei doi se bucură din plin de minunea pe care au primit-o, mai ales că frumoasa vedetă a primit șanse minime de a rămâne însărcinată.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: