Redactia.ro
Home » Monden » Liliana Ștefan, mama copiilor lui Dan Bittman, mesaj duios pentru mezin

Liliana Ștefan, mama copiilor lui Dan Bittman, mesaj duios pentru mezin

GALERIE FOTO (3)

Liliana Ștefan și Dan Bittman au avut o frumoasă poveste de dragoste din care au rezultat 3 copii. Cei doi s-au despărțit în 2016. Deși nu au fost căsătoriți niciodată, artistul a declarat că Liliana este femeia pe care a iubit-o cel mai mult în viața sa.

Marc, Patrick și Alex sunt cei trei băieți ai fostului cuplu. Mezinul lor, Marc, a împlinit 16 ani pe 7 octombrie, iar mama lui a marcat eveniemntul și pe Instagram, unde a publicat poze noi cu tânărul. Marc, fiul cel mic al lui Dan Bittman, e leit tatăl lui, mai ales că și-a lăsat și plete, așa cum a avut și artistul în tinerețe.

„Am fost binecuvântată cu trei suflete luminoase. Azi e ziua lui Marc, copil balsam pentru suflet. Te iubesc, specialule!”.

Alexandru este atras de muzică, a fost DJ, iar acum produce pentru diverși artiști, iar Patrick este student în Olanda.

Liliana Ștefan, cunoscută drept textieră și autoarea „Cutiuței muzicale”, a făcut o reconversie profesională și a devenit psiholog.

Dan Bittman și Liliana Ștefan, femeia care i-a dăruit 3 băieți, s-au despărțit în 2016, însă solistul a recunoscut asta abia în 2020, invitat fiind în emisiunea lui Denise Rifai, de la Kanal D.

”Liliana Ștefan nu mai este partenera mea de viață de 4 ani cel puțin. Presa a speculat foarte mult pe tema asta. De un an nu mai locuim nici împreună. A trebuit să ne despărțim, am încercat să o facem cât s-a putut de civilizat.

Nu vorbesc cu plăcere de despărțirea aceasta, pentru că fiind și mama copiilor mei, este femeia pe care am iubit-o cel mai mult și cu care am fost și cel mai mult timp, dar lucrurile au luat-o razna și aici recunosc că sunt eu de vină și acolo s-a ajuns”, a spus Dan Bittman în emisiunea “40 de întrebări cu Denise Rifai”.

Ea a fost femeia din spate, femeia puternică din spatele unui bărbat cam slab.

„De căsătorit nu ne-am propus niciodată, chiar din primul moment. Am considerat că nu e importantă hârtia respectivă. Important era ca relația noastră să meargă într-o direcție comună. Care direcție comună? Un copil, și l-am făcut pe primul, pe al doilea, pe al treilea, am sădit un copac, am făcut casele. Cu ea am avut un scop în viața asta, ea mi-a dat scopul. Ea a fost femeia din spate, femeia puternică din spatele unui bărbat cam slab. Ea a fost cea pentru care s-a întâmplat tot ce s-a întâmplat”, a mai spus Dan Bittman.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: