Redactia.ro
Home » Știri » Limitarea voucherelor de vacanță și a indemnizațiilor de hrană. Planul guvernului pentru reducerea cheltuielilor

Limitarea voucherelor de vacanță și a indemnizațiilor de hrană. Planul guvernului pentru reducerea cheltuielilor

Se limitează voucherele de vacanţă şi indemnizaţiile de hrană? Acesta este planul de viitor al guvernului. Iată toate detaliile!

Limitarea voucherelor de vacanță și a indemnizațiilor de hrană

Guvernul propune o serie de măsuri pentru reformarea aparatului de stat, într-un efort de a reduce cheltuielile bugetare. Printre aceste măsuri, care urmează să fie discutate și negociate, se numără și reducerea numărului de funcții de conducere în sectorul public.

Surse guvernamentale indică faptul că sporul de condiții vătămătoare, adesea acordat nejustificat, ar putea fi, de asemenea, limitat. Aceasta face parte din strategia globală a guvernului de a reduce costurile și de a îmbunătăți eficiența administrației publice, potrivit Antena 3 CNN.

Planul guvernului pentru reducerea cheltuielilor

Voucherele de vacanță, care în prezent sunt acordate tuturor angajaților din sectorul public, ar putea fi restricționate pentru cei cu venituri brute sub 10.000 de lei. Această măsură este în prezent în discuție în cadrul coaliției de guvernare.

De asemenea, se propune modificarea criteriilor pentru acordarea indemnizațiilor de hrană. În loc ca toți angajații bugetari să beneficieze de acestea, se dorește ca doar cei cu venituri mai mici de 10.000 de lei să primească aceste indemnizații.

Aceste propuneri fac parte dintr-un pachet mai larg de reforme propuse de guvern pentru a îmbunătăți eficiența și pentru a controla mai bine cheltuielile în sectorul public.

 

Sursa foto: Arhivă

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: