Redactia.ro
Home » Monden » Lindsay Lohan, schimbată total! Ce s-a întâmplat cu fizicul artistei

Lindsay Lohan, schimbată total! Ce s-a întâmplat cu fizicul artistei

GALERIE FOTO (10) Lindsay Lohan, schimbată total!

Lindsay Lohan, schimbată total! Lindsay Lohan a crescut în lumina reflectoarelor, devenind încă de la o vârstă fragedă celebră. În urmă cu mai bine de 20 de ani, aceasta a fost unul dintre cei mai apreciați copii celebri din lume. La 34 de ani, actrița s-a schimbat radical, șocându-și fanii cu aparițiile sale.

Lindsay Lohan, schimbată total! Ce s-a întâmplat cu fizicul artistei

Lindsay Lohan, schimbată total! Lindsay Lohan este o actriță, fotomodel și producătoare americană. Vedeta și-a început cariera la o vârstă fragedă, fiind model pentru o revistă de copii și pentru câteva reclame. La doar 10 ani, aceasta și-a început cariera de actriță în serialul  Another World, iar un an mai târziu, Lindsay a jucat în primul ei film,The Parent Trap, interpretându-le pe cele 2 surori gemene. Câțiva ani mai târziu a devenit celebră cu rolurile principale din filmele Freaky Friday, Confessions of a Teenage Drama Queen, Mean Girls și Herbie: Fully Loaded, iar în 2004 și-a lansat albumul de debut Speak. În 2005, de Moș Nicolae, Lindsay Lohan și-a lansat cel de-al doilea albumA Little More Personal. 

Ulterior, după ce faima s-a a crescut iremediabil, viața acesteia s-a schimbat. Actrița a apelat la intervenții estetice pentru a arăta mai bine, dar se pare că schimbările acesteia nu au fost primite de fani într-un mod bun. Din 2006 până în 2012, corpul și chipul actriței americane au suferit multe schimbări. Lindsay a fost dependentă de droguri și alcool, iar acestea se pare că ar fi contribuit la transformarea ei. După ce a ieșit de la dezintoxicare, vedeta a apelat la tratamente cu substanțe injectabile pentru a-și reda expresivitatea feței. Specialiștii esteticieni susțin că actrița ar fi apelat la un liquid facelift, o procedură non-invazivă care presupune folosirea unei combinații de botox cu alte substanțe de umplere pentru a redefini trăsăturile.Cu toate astea, Lindsey este susținută de fanii săi din întreaga lume.

În prezent, actrița locuiește în Dubai de câțiva ani, iar în New York călătorește pentru a-și vizita familia. Pe timpul pandemiei, Lohan a stat în Dubai, și se simte foarte bine. Aceasta nu este singură, locuiește cu sora ei mai mică, Aliana, care a ajuta-0 să-și descopere latura nedescoperită de soră mai mare. De asemenea, vedea speră ca pandemia de coronavirus să treacă cât mai repede, pentru a-și promova melodiile. Referitor la actorie, Lindsay a declarat că își dorește să se reîntoarcă la vechea meserie.

Lindsay Lohan, probleme multiple cu legea

De la apariția ei în lumea celebrității, Lindsey Lohan s-a confruntat cu numeroase probleme pe care le-a avut cu legea. În 2007, aceasta a fost arestată după ce a fost prinsă conducând sub influența alcoolului. Aceasta trebuia să înceapă filmările pentru filmul Poor Things, dar realizatorii au anulat producția. Lohan a intrat în Centrul de Tratament al Promisiunilor, unde a stat timp de 45 de zile. Din păcate, aceasta a pierdut rolul din producție, pentru că a fost arestată din nou câteva săptămâni mai târziu.

Aceasta a fost arestată pentru posesie de cocaină și conducere fără permis. Actrița a fost oprită de autorități după ce ar fi urmărit mașina asistentului ei personal. Mai târziu, Lohan a pledat vinovată de consumul de cocaină și de conducere sub influența drogurilor, fiind condamnată la o zi de închisoare și la programul de educație.

În 2010, a fost condamnat la 90 de zile de închisoare pentru că nu s-a prezentat la întâlnirile din instanță, dar a stat doar 14 zile din cauza supraaglomerării. În 2011 a fost arestată după ce a furat un colier dintr-un magazin de bijuterii , fiind condamnată la 120 de zile de închisoare, iar din cauza supraaglomerării condamnarea i-a fost redusă la 35 de zile de arest le domiciliu. În 2012 a fost din nou arestată sub suspiciunea că a fugit de la locul accidentului. Un bărbat susține că actrița l-a lovit cu mașina, dar acuzațiile au fost ulterior abandonate. Tot în 2012, Lohan a fost arestată pentru că a agresat o femei într-un club de noapte din New York.

Lindsay Lohan probleme cu legea
adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: