Redactia.ro
Home » Monden » Lino Golden, imagine de colecție cu mama sa. Cum arată cea mai importantă femeie din viața artistului

Lino Golden, imagine de colecție cu mama sa. Cum arată cea mai importantă femeie din viața artistului

GALERIE FOTO (5) Lino Golden, imagine de colecție cu mama sa.

Lino Golden, imagine de colecție cu mama sa. Fostul protejat al lui Alex Velea este foarte activ pe rețelele de socializare, acolo unde îi ține la curent pe fanii săi cu tot ce se întâmplă nou în viața lui. Recent, Lino Golden a postat pe Instagram o poză cu mama sa, iar susținătorii acestuia au fost fericiți să o vadă pe cea mai importantă femeie din viața artistului

Lino Golden, imagine de colecție cu mama sa. Cum arată cea mai importantă femeie din viața artistului

Lino Golden, imagine de colecție cu mama sa. În urmă cu câțiva ani era luat sub aripă lui Alex Velea și ajutat să-și construiască o carieră în muzică. A reușit să devină unul dintre cel mai apreciat artist din țară, iar acum dorește să se descurce singur. Lino Golden a renunțat la sprijinul lui Velea și și-a luat viața în dinți, cum se spune. Recent, cântărețul le-a făcut o surpriză fanilor săi, după ce a postat o iamgine cu mama sa.

În cadrul unei sesiuni de întrebări și răspunsuri, celebrul artist le-a împărtășit susținătorilor săi o fotografie de colecție cu cea care i-a dat viață. Acesta a fost răspunsul la întrebarea „Care e cea mai mare motivație a ta?”. Se poate observa că Lino seamănă foarte mult cu mama sa, iar fanii au putut vedea cât de bine se înțelege artistul cu cea mai importantă din viața lui. Se știe că Lino Golden este o persoană transparentă, iar de fiecare dată a răspuns cu sinceritate la întrebări.

Mama lui Lino Golden

Fostul protejat al lui Velea a recunoscut că a slăbit 28 de kilograme, șocându-i pe internauți. Pe lângă cei care l-au admirat s-au numărat și câteva persoane care l-au criticat. Dar Lino nu s-a lăsat și le-a dat o replică pe cinste acestora: „Intrați să vedeți câți frustrați cu 3 clase sunt în comentarii”, a scris Lino Golden la InstaStory.

Lino dupa ce a slabit

Drama lui Lino Golden

Cu toate că mereu este cu zâmbetul pe buze, Lino Golden a trăit o adevărată dramă. În urmă cu patru ani, tatăl artistului s-a stins din viață, lăsând un mare gol în viața acestuia. Anul trecut, Lino a participat la Survivor România, iar înainte de plecarea a declarat că show-ul reprezintă o sursă de inspirație pentru melodiile ei. ”Sper și cred că mă voi descurca până la sfârșit, cu toate că nu va fi deloc ușor. Este un concurs greu, însă el a venit la timp pentru mine. Îmi doream de multă vreme să mă detașez un pic de scenă și să mă izolez de lume, să mă regăsesc practic ca om și ca artist!”, a declarat Lino Golden.

Pe numele său real, Radu Cârstea, Lino a este din Brașov și a făcut furori cu prima melodie intitulată Panamera. Deși îi este recunoscător lui Alex Velea pentru că l-a ajutat în toți acești ani, tânărul l-a blamat pe acesta după ce a anunțat că renunța la Golden Boy. Artistul avea o relație strânsă cu tatăl său, iar în urmă cu doi ani, Lino a scris un mesaj emoționant pe rețelele de socializare. ”Azi se face un an de când ești înger. Îmi este extrem de dor de tine tata. Sper că mă vezi de acolo, o să te fac super mândru într-o zi. P.S..: iubiti-va parintii!” a scria cântăreţul.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: