Redactia.ro
Home » Monden » Lino Golden și Andra Ghinea nu mai formează un cuplu. Artistul a confirmat despărțirea

Lino Golden și Andra Ghinea nu mai formează un cuplu. Artistul a confirmat despărțirea

GALERIE FOTO (5) Lino Golden și Andra Ghinea nu mai formează un cuplu.

Lino Golden și Andra Ghinea nu mai formează un cuplu. După aproape trei ani, Lino Golden și Andra Ghinea și-au spus „adio”. Cei doi nu se mai urmăresc pe Instagram și nici nu mai postează imagini împreună. Ei bine, artistul a spus adevărul despre relația cu Andra!

Lino Golden și Andra Ghinea nu mai formează un cuplu. Artistul a confirmat despărțirea

Lino Golden și Andra Ghinea nu mai formează un cuplu. Lino Golden și Andra Ghinea și-au spus adio după aproximativ trei ani de relație. Fostul protejat al lui Alex Velea le-a spus adevărul despre relația cu Andra. Cei doi nu se mai urmăresc pe Instagram și nici nu au mai postat fotografii împreună, motiv pentru car fanii celor doi și-au pus semne de întrebare. În urmă cu puțin timp, artistul a organizat o sesiune de întrebări pe Instagram și a spus adevărul despre relația cu iubita sa. ”Tu cu Andra mai sunteți împreună?”, l-a întrebat un fan pe Lino.

Răspunsul lui n-a întârziat să apară ”Nu”,a spus Lino Golden. De-a lungul timpului, cei doi au trecut prin multe despărțiri și împăcări. Cu toate astea, fanii lor speră ca cei doi să revină la sentimente mai bune și poate își vor mai da o șansă.

Lino Golden a renunțat la Alex Velea

Mario Fresh și Lino Golden au fost protejații lui Alex Velea . Încă de mici, aceștia au stat alături de artist, în casa lui, și au reușit să-și formeze o carieră muzicală. După mulți ani de colaborare și după multe pise de top, Lino și Mario au ales să meargă pe drumuri diferite. Primul care a renunțat la colaborarea cu Alex Velea a fost Mario Fresh, dar nu a dorit să ofere prea multe informații despre acest lucru. Ulterior, Lino Golden a renunțat la colaborarea cu Vela, dar în cazul lui lucrurile au fost mai complicate. În mediul online s-a vehiculat că Lino a scos o piesă cu Abi Talent, acesta a avut un conflict imens cu Alex Velea, în care și-au adresat cuvinte grele.

La scurt timp după despărțire, Alex Velea a oferit o replică prin intermediul unui video postat pe canalul său de Youtube, prin care a vrut să răspundă tuturor întrebărilor care au apărut în ultimele săptămâni. “De ce nu mai sunt Lino şi Mario Fresh la Golden Boy Society, hai să vă povestesc!

Văzând această transformare a lor, am sperat să nu se întâmple ce s-a întâmplat, dar mă aşteptam la treaba asta. Una din probleme este că ei şi-au dorit să rămânem doar noi 3 la Golden Boy Society, Lino, Mario şi eu. Deşi atunci când ei au venit în formula erau şi Rashid şi John Băiat Bun, artişti care i-au susţinut şi iubit. De la bun început, şi Mario şi Lino au ştiut dorinţa mea de a-i ajuta şi pe alţii, exact cum am făcut şi cu ei. Când am făcut Golden Boy Society mi-am dorit să pot crea o familie în care să ne sprijinim, să ne ajutăm şi când suntem pe val şi când cifrele scad. Însă Lino şi Mario au uitat de aceste lucruri când au început să dea de faimă, iar prin acţiune lor au arătat că nu-şi mai doresc să facă parte din Golden Boy Society”, a spus Velea. Mai mult, Velea i-a criticat pe Abi și pe Lino Golden, care deși în urmă cu câteva luni se jignea prin intermediul online, acum au devenit prieteni buni.

Alex Velea, Mario Fresh si Lino Golden
adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: