Redactia.ro
Home » Monden » Drama lui Lino Golden! Artistul nu poate trece peste moartea părintelui său

Drama lui Lino Golden! Artistul nu poate trece peste moartea părintelui său

GALERIE FOTO (2) Drama lui Lino Golden!

Drama lui Lino Golden! Artistul este foarte îndurerat după ce tatăl său a plecat dintre noi mult prea devreme. În urmă cu patru ani, tatăl cântărețului a murit, iar Lino a postat un mesaj emoționant pe rețelele de socializare.

Drama lui Lino Golden! Artistul nu poate trece peste moartea părintelui său

Drama lui Lino Golden! Lino Golden a reușit să devină unul dintre cei mai cunoscuți artiști din România, după ce Alex Velea l-a îndrumat și pregătit pentru o carieră în muzică. Artistul este urmărit de mii de fani în mediul online, petrecându-și timpul pe rețelele de socializare, unde postează foarte des. Recent, Lino a organizat pe Instagram o sesiune de întrebări și răspunsuri, iar un fan a vrut să știe ce îi lipsește foarte mult în prezent. Drama lui Lino Golden!

Răspunsul artistului i-a întristat pe fanii săi. Lino a dezvăluit că tatăl său îi lipsește cel mai mult, recunoscând că deși face bani mulți, golul imens lăsat de tatăl său nu-l va umple nimeni niciodată.„Oricât aș avea în viață, orice scop mi-aș atinge, oricâți bani aș face, mereu o să fie un gol imens în inima mea, pe care nu o să-l umple absolut nimic. Tata îmi lipsește cel mai mult”, este mesajul postat de Lino Golden pe Instagram. De asemenea, Lino a reușit să-și emoționeze fanii și în urmă cu ceva timp, după ce a postat câteva versuri. Totodată, artistul și-a sfătuit fanii să-și iubească părinții și să-i prețuiască mereu. „E foarte greu sa iti pierzi tatal, mai ales la varsta pe care o aveam eu. Uneori…. incerc sa fiu.. puternic, dar… acum ca am avut mult timp de gandire, am realizat real cat de multe am pierdut cand ai plecat. Iubiti-va parintii cat ii aveti langa voi, nu ii ignorati.”, a scris Lino Golden.

Mesajul postat de Lino Golden pe Instagram

Lino Golden, scandal cu Alex Velea

Lino Golden a fost considerat băiatul „adoptiv” al lui Alex Velea, alături de Mario Fresh. Cântărețul i-a luat în urmă cu ceva timp sub aripa sa, pentru a le asigura o carieră muzicală de succes, iar pentru o perioadă, totul a mers foarte bine. Din nefericire, relația celor trei s-a schimbat, aruncându-și cuvintre grele în mediul online. Nimeni nu a înțeles din ce cauză s-au certat, dar, la un moment dat, Alex Velea a postat pe Youtube, un clip în care explica partea lui de adevăr. Se spunea la un moment dat, că Antonia nu se înțelege bine cu Alexia Eram, iubita lui Mario Fresh.„Eu și Antonia n-am ținut cont de șansele aproape inexistente care li s-au dat. Am văzut în ei talent și ambiție. Le-am oferit exact ceea ce îmi doream pentru mine în copilărie, sprijinul cuiva care să mă ajute în această industrie”, a declarat Alex Velea. Se pare că Lino și Mario și-au dorit ca în Golden Boy Society să rămână doar ei doi și Alex, fără nimeni altcineva. Cu toate astea, Alex le-a spus că își dorește să ajute cât mai mulți tineri să-și îndeplinească visul.

La rândul lui, Lino Golden, în vârstă de 23 de ani le-a mulțumit Antoniei și lui Alex Velea pentru că l-au ajutat atât de mult. „Mulțumesc din suflet că m-au luat la ei în casă, că m-au crescut că au avut grijă de mine și că mi-au dat un sens în viață. Se încheie aici un capitol din viața mea. O să rămân veșnic rescunoscător și cu respect. Viața merge înainte’, a scris Lino Golden pe Instagram.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: