Redactia.ro
Home » Monden » Lino Golden, într-un nou scandal. Trapperul a transmis un mesaj dur pentru Iulia Albu

Lino Golden, într-un nou scandal. Trapperul a transmis un mesaj dur pentru Iulia Albu

Lino Golden, într-un nou scandal

Lino Golden a declanșat un scandal imens după ce a declarat că nu mai face parte din trupa lui Alex Velea. Pe lângă asa, artistul este implicat în alt scandal. De data asta, Lino are o problemă cu Iulia Albu, criticul de modă. Ce i-a transmis cântărețul pe Instagram?

Lino Golden, într-un nou scandal. Trapperul a transmis un mesaj dur pentru Iulia Albu

Lino Golden se află în plin scandal cu cel care l-a luat sub aripa sa în urmă cu câțiva ani, Alex Velea. Totuși, se pare că artistul a prins curaj și nu omite să jignească pe oricine îi iese în cale. Artistul are o problemă cu nimeni alta, decât Iulia Albu. Momentan nu se știe care este adevăratul moti, cert este că Lino i-a transmis un mesaj absolut șocant criticului de modă pe Instagram. Acesta s-a filmat în timp ce îi transmitea un mesaj Iuliei Albu. ”Pentru Iulia Albu. Știu că nu o știe nimeni, dar îi transmis eu așa. Poate îi iau găina, o tai, fac aripioare și i-o trimit”, a spus Lino Golden.

Lino Golden în plin scandal cu Alex Velea

Lino Golden și-a anunțat fanii că nu mai face parte din familia Golden Boy, gest care i-a adus multe critici din partea multor artiști. Se pare Lino s-a aliat cu Abi Talent, cel cu care Alex Velea a avut un conflict dur în urmă cu câteva luni.

După toate acuzațiile care i s-au adus, Lino le-a transmis un mesaj celor care o dată îi erau familie. Tânărul le-a mulțumit Antoniei și lui Alex Velea pentru tot ce au făcut pentru el, mărturisind că le va rămâne veșnic recunoscător. „Mulțumesc din suflet că m-au luat la ei în casă, că m-au crescut că au avut grijă de mine și că mi-au dat un sens în viață. Se încheie aici un capitol din viața mea. O să rămân veșnic rescunoscător și cu respect. Viața merge înainte”, a scris Lino pe Instagram. Ei bine, Antonia și Alex au răbufnit la adresa lui Lino, adresându-i cuvinte jignitoare tânărului care mai ieri făcea parte din familia lor.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: