Redactia.ro
Home » TV » Cine este Lino Golden, concurent Survivor România 2020. Povestea tristă a cântărețului

Cine este Lino Golden, concurent Survivor România 2020. Povestea tristă a cântărețului

GALERIE FOTO (6) Cine este Lino Golden, concurent Survivor România 2020. Povestea tristă a cântărețului

Cine este Lino Golden, concurent Survivor România 2020. Povestea tristă a cântărețului. Lino Golden se luptă cu ceilalți concurenți pentru a deveni câștigătorul reality show-ului Survivor Românoa 2020.

Cine este Lino Golden, concurent Survivor România 2020. Povestea tristă a cântărețului

Radu Cârstea, s-a născut în Brașov și la momentul actual este unul dintre cei mai apreciați artiști de trap din România, acesta având foarte mulți fani.

Pe numele de scenă, Lino Golden în vârstă de 22 de ani a reușit să intre în industria muzicală fiind ajutat de artistul Alex Velea, acesta ajutându-l pe tânăr să își formeze un drum în cariera muzicală. Lino a devenit „fiul adoptiv”al lui Velea.

Încă de la vârsta de șase ani, Lino a început să cânte, când a descoperit violoncelul, apoi a continuat cu lecțiile de pian și a culminat, la 13 ani, cu apetența pentru muzica trap.

Drama neștiută a lui Lino Golden

Lino a declarat că se simte pregătit pentru cea mai intensă aventură, și precizează că va face față tuturor provocărilor. De asemenea, pentru colegii lui acesta a transmis că are câtev aritmuri care să-i salveze în momentele dificile.

Cred că mă voi descurca, cu toate că îmi imaginez că nu va fi deloc ușor. Partea foarte bună e că o să mă subțiez. Sunt optimist; cred că îmi vor veni multe versuri în minte, poate fi o sursă de inspirație‘, a spus Lino Golden

Însă puțini știu drama prin care Lino a trecut. În anul 2017, tatăl său s-a stins din viață, lăsăndu-i tânărului un gol imens în suflet.

Citeste si:Cine este Elena Ionescu, concurent Survivor România 2020. Cântăreața intră în cursa pentru supraviețuire

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: