Redactia.ro
Home » Monden » Lista completă a concurenților noului sezon Asia Express. Cine sunt cele 9 echipe care vor lupta pentru marele premiu de la Antena 1

Lista completă a concurenților noului sezon Asia Express. Cine sunt cele 9 echipe care vor lupta pentru marele premiu de la Antena 1

Asia Express 2024 a stârnit o uimire uriașă în rândul telespectatorilor, odată cu anunțul celor 9 echipe ce vor porni în cea mai mare provocare a vieților lor prin Thailanda, Malaezia și Filipine. Antena 1 a făcut o mișcare neașteptată, bătând palma cu Victor Slav și cu fostul „cârcotaș” pentru a le aduce în show-ul moderat de Irina Fodor, sub producția talentată a lui Mona Segall.

Ultimele informații  arată că Victor Slav, fostul soț al Biancăi Drăgușanu, se pregătește să revină pe micul ecran într-o nouă și palpitantă aventură. Filmările pentru acest reality show plin de adrenalină vor începe la finalul lunii februarie, când Victor și partenera sa de viață, Selina, vor pleca din România pentru a se alătura celorlalte echipe în călătoria lor epică prin Asia.

Cine a acceptat provocarea Asia Express

Pe lângă Victor Slav, lista concurenților este plină de alte nume sonore. Printre acestea se numără și Mihai Găinușă, cunoscutul „cârcotaș” care în prezent lucrează la Național FM. Mihai va face echipă cu soția sa, Ioana, iar cei doi se pregătesc să își demonstreze abilitățile și legătura lor puternică în fața provocărilor extreme din Asia Express 2024.

Un alt aspect interesant al acestui sezon este prezența a două echipe de vedete care sunt prieteni apropiați. Anca Țurcașiu și Andreea Samson, două actrițe talentate, se vor alătura competiției, garantând momente pline de umor și tensiune. De asemenea, Nicolai Tand de la Super Neatza și Sorin Brotnei, fost membru al trupei Akcent, vor încerca să își dovedească forța prieteniei lor în fața dificultăților întâlnite pe traseu.

Lista completă a echipelor de la Asia Express 2024

Lista completă a participanților la Asia Express 2024 este una impresionantă, reflectând diversitatea și popularitatea show-ului:

  • Anca Țurcașiu & Andreea Samson
  • Betty Salam & Cătălin Vișănescu
  • Carmen Negoiță & sora sa
  • Mihai Găinușă & soția
  • Ioana State & Mane Voicu
  • Nicolai Tand & Sorin Brotnei
  • Victor Slav & iubita Selina
  • Andrei Ursu & Vlad Condurache
  • Adrian Nartea & Valentin Butnaru

Aceste echipe sunt pregătite să facă față tuturor obstacolelor și să trăiască experiențe unice în cadrul acestui show captivant. Cu siguranță, Asia Express 2024 va fi plin de surprize, momente intense și emoții puternice, iar telespectatorii vor fi alături de ei în fiecare etapă a călătoriei lor.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: