Redactia.ro
Home » Monden » Lista concurenților din echipa „Faimoșilor” este aici! Cine sunt vedetele care participă la „Survivor 2021”

Lista concurenților din echipa „Faimoșilor” este aici! Cine sunt vedetele care participă la „Survivor 2021”

Momentul mult așteptat pentru fanii „Survivor” a sosit. După ce competiția s-a mutat în grila de la PRO TV, au fost anunțați și concurenții care vor face parte din echipa „Faimoșilor”. De-a lungul ultimelor săptămâni au existat zvonuri despre identitatea celebrităților din țara noastră care vor pleca în această aventură, însă acum totul a fost anunțat oficial în cadrul emisiunii lui Cătălin Măruță.

„Survivor 2021” se anunță o competiție foarte strânsă, cu emoții pe măsură atât pentru concurenți cât și pentru spectatori. După ce PRO TV a anunțat că va difuza ediția de anul acesta, surprizele nu au încetat să apară. Prezentatorul Daniel Pavel îi va purta pe participanți într-o călătorie unică, care le va testa limitele în permanență.

Pe pagina oficială de Instagram a emisiunii a fost deja făcut anunțul conform căruia concurenții din echipa „Faimoșilor” vor fi anunțați în decursul zilei de astăzi. Urmăritorii au stat cu sufletul la gură până acum, când lista aceasta a fost transmisă în mod oficial.

Astăzi suntem matinali pentru că nu mai avem deloc răbdare 😱😱. După ora 15:30, ne vedem la „La Măruță” și aflăm cine va face parte din echipa Faimoșilor ❤️ Toată lumea e alături de noi, da???😨😨🥳🥳”, este mesajul care apare pe pagina de Instagram a emisiunii Survivor România.

Lista concurenților din echipa „Faimoșilor” este aici! Cine sunt vedetele care participă la „Survivor 2021”

Știm deja că unul dintre concurenți este Dan Capatos, care a renunțat la contractul său cu Antena. Conform informațiilor disponibile, ceilalți colegi de echipă ai săi vor fi CRBL, Andreea Tonciu, TJ Miles, Otilia Bilionera, Emil Rengle, Xonia.

Alte nume celebre care au fost deja anunțate sunt: olimpicul Marian Drăgulescu și cântăreața Geta Sterp, sora lui Culiță Sterp, care a concurat în sezonul trecut.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: