Redactia.ro
Home » Știri » Lista victimelor după accidentul aviatic în care a murit Dan Petrescu. Cine s-a aflat în avion cu cel mai bogat român

Lista victimelor după accidentul aviatic în care a murit Dan Petrescu. Cine s-a aflat în avion cu cel mai bogat român

GALERIE FOTO (2)

S-a aflat cine sunt cele 8 persoane care au murit în accidentul aviatic de la Milano, tragedie în care și-a pierdut viața afaceristul Dan Petrescu.

Avionul în care se afla Dan Petrescu s-a prăbușit în cursul zilei de duminică peste o clădire din Milano. Afaceristul îi avea alături pe fiul și soția sa, călătorind spre Olbia, din regiunea Sardinia, acolo unde aveau o casă.

În avion mai erau încă cinci persoane, potrivit informațiilor din presa italiană. În urma tragediei aviatice, nu au mai fost supraviețuitori.

Publicația italiană Corriere della Serra a dat publicității informații despre cine sunt cele 8 persoane care au murit în accidentul aviatic de la Milano.

Lista victimelor după accidentul aviatic în care a murit Dan Petrescu

Potrivit informațiilor oficiale de la Ministerul Afacerilor Externe, printre persoanele decedate în accidentul aviatic de la periferia oraşului Milano, se află doi cetăţeni români cu dublă cetăţenie.
Pe lângă Dan Petrescu, cel mai bogat român, în avion se mai afla și soția afaceristului, dar și copilul acestuia. Este vorba de Dorotea Petrescu Balzat, în vârstă de 65 de ani, născută în România, cu cetățenie franceză, și fiul lui Dan Petrescu.

În vârstă de 30 de ani, Dan Ștefan Petrescu s-a născut la München și, de asemenea, avea dublă cetățenie, relatează Corriere della Sera.

Potrivit Corriere della Serra, celelalte victime din urma tragediei aviatice de lângă Milano sunt Filippo Nascimbene, din Pavia, născut în 1988, manager la Milano în cadrul consultanței Start Hub, soția sa Claire Stephanie Caroline Alexandrescou, de aproape 34 de ani, născută în Franța și manager de publicitate – senior digital advertising and content digital manager pentru Europa de Sud la Pernod Ricard, și fiul lor, Raphael, născut la Milano pe 16 ianuarie 2020.

Claire Stephanie era fiica jurnalistul Dan „Miki” Alexandrescu, jurnalist sportiv pe Formula 1, care a murit anul trecut, în urma unui infarct. Alături de ei, a fost Miruna Anca Wanda Lozinschi, româncă – născută în 1956, fiind vorba de mama lui Claire Stephanie Caroline și bunica lui Raphael.

Cea de-a opta victim în urma tragediei aviatice de lângă Milano este Julien Brossard, 36 de ani, născut pe 8 octombrie, un prieten canadian al lui Dan Ștefan Petrescu.

Soția și fiul lui Dan Petrescu, morți în tragedia aviatică de lângă Milano

Dan Petrescu, multimilionarul despre care Ion Țiriac declara că este cu adevărat cel mai bogat dintre români, a murit duminică, în accidentul aviatic de la Milano. În aeronavă se mai aflau soția sa și alți pasageri, ei călătorind spre Olbia, Sardinia, acolo unde erau așteptați de mama miliardarului, la casa pe care familia o deținea în localitate.

Dan Petrescu avea o avere estimată la trei miliarde de euro, potrivit Gândul. Se pare că cea mai mare parte a averii era făcută din afaceri imobiliare.

Avionul în care se afla Dan Petrescu și familia sa a decolat din Aeroportul Linate din Milano și se îndrepta spre Sardinia. Potrivit Corriere della Sera, la manșa avionului se afla chiar Dan Petrescu, în vârstă de 68 de ani, un om de afaceri miliardar român, cu dublă cetățenie, română și germană.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: