Redactia.ro
Home » Sport » Live Video Online Simona Halep – Serena Williams. Vezi meciul din sferturile Australian Open 2021

Live Video Online Simona Halep – Serena Williams. Vezi meciul din sferturile Australian Open 2021

Simona Halep

Simona Halep și Selena Williams se întâlnesc în sfeturile de finală de la Australian Open. Iată cum poți să urmărești cel mai interesant meci al momentului.

Semifinale Australian Open 2021. Simona Halep o înfrută pe Serena Williams

Simona Halep și Serena Williams se vor înfrunta în cadrul primului turneu de Mare Șlem din acest an. Dar unde se poate vedea, de fapt, partida cea mai așteptată a momentului? Meciul poate fi văzut în direct pe Eurospot, dar și online, pe Eurosport Player. Totuși, trebuie să știi că pentru a avea acces la acest ultim serviciu, trebuie să îți faci un abonament. Așa că dacă poți, urmărește meciul pe TV, fără a mai plăti ceva în plus, în afară de costurile de cablu.

Simona Halep și Serena Williams se luptă pentru cea de-a 12 oară în cariera lor, ultima dată când s-au întâlnit fiind în anul 2019, iar atunci românca a câștigat. În rest, nouă dintre victorii i-au aparținut celei ce este acum numărul 11 mondial, Serena Williams.

Ce spune Simona Halep despre Serena Williams

Simona Halep este încrezătoare că poate câștiga partida ce va avea loc marți, de la ora 10:00.

„E ceva diferit când joci împotriva cuiva care are 23 de titluri de Grand Slam în palmares. Este singura care a reușit asta, nu se poate compara cu niciuna dintre noi. Dar când intru pe teren, Serena este o adversară ca oricare alta. Mă concentrez asupra jocului meu, nu asupra celei pe care o înfrunt. Sunt obișnuită să joc împotriva Serenei, ne-am întâlnit de multe ori. Știu la ce să mă aștept. Voi încerca să-mi fac jocul și să am încredere în mine”, a declarat românca.

De altfel, Simona Halep spune că se așteaptă ca meciul să dureze mai mult, dar crede în șansa ei de câștig.

„Finala de la Wimbledon a fost una din cele mai bune partide din viața mea, a fost cea mai frumoasă zi din viața mea. Am simțit atunci fiecare minge jucată. Mental, nu e nicio diferență acum față de acea zi. Dar știu că niciun meci nu seamănă cu celălalt. M-am uitat la meciul Serenei cu Sabalenka, două jucătoare de mare forță, dar nu mă tem, am jucat des cu astfel de jucătoare, le-am bătut de multe ori. Mă bucur că am ajuns la victoria cu numărul 100, sper la cât mai multe. Trebuie să joc la cel mai înalt nivel ca să o înving pe Serena, mă aștept și la o dispută mai lungă”, a declarat Simona Halep la conferința de presă.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: