Redactia.ro
Home » Sport » Liverpool a zdrobit-o pe Genk! Klopp, surprins că Hagi nu a fost titular

Liverpool a zdrobit-o pe Genk! Klopp, surprins că Hagi nu a fost titular

Liverpool a zdrobit-o pe Genk

Liverpool a zdrobit-o pe Genk, scor 4-1. După meci, Jurgen Klopp a declarat că l-a surprins tactica folosită de antrenorul belgienilor. Se aştepta să-l vadă în teren pe Ianis Hagi.

Liverpool a făcut spectacol în meciul cu belgienii de la Genk, în Grupa E din Liga Campionilor. Ianis Hagi nu a mai fost titular, ci a intrat în prelungirile partidei, dar nu şi-a putut ajuta echipa. Englezii au deschis scorul după numai două minute, prin Oxlade Chamberlain, care a mai punctat o dată până la finalul patidei. Celelalte goluri ale lui Liverpool au fost date de Sadio Mane şi Mohamed Salah. Pentru Genk a înscris Stephen Odey în minutul 88. Ianis Hagi nu a fost titular. El a intrat doar câteva minute pe final. Belgienii sunt pe ultimul loc în grupa E, fără nicio victorie. Antrenorul englezilor, Jurgen Klopp a declarat că a fost uimit când a văzut că Hagi nu este titlular. În locul său, tehnicianul Felice Mazzu l-a trimis în teren pe Paul Onuachu (25 de ani), jucător care măsoară nu mai puțin de 2,01 metri.

„Genk a jucat bine în prima parte, dar după golul doi al lui Oxlade Chamberlain, totul s-a terminat, am făcut diferența.Cea mai grea parte a meciului a fost că Mazzu a trimis în față un băiat foarte înalt, un tip foarte diferit față de Ianis Hagi, cel pe care îl așteptam noi. A gândit-o foarte bine antrenorul lor. Chiar nu mă așteptam la asta”, a spus Klopp.

Liverpool condamnă suporterii care au afişat un banner rasist

Suporterii englezi prezenţi la meciul cu Genk au afişat un banner rarist. Oficialii lui Liverpool au emis imediat un comunicat spunând că acest gest este incalificabil. Imediat au solicitat ca banner-ul să fie strâns. Englezii au promis că gestul nu va rămâne nesancţionat. Pentru a identifica vinovaţii vor colabora cu poliţia belgiană.

Citeşte şi: Slavia – Barcelona 1-2! Nicolae Stanciu a ajutat la golul echipei sale!

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini