Redactia.ro
Home » Sport » Slavia – Barcelona 1-2! Nicolae Stanciu a ajutat la golul echipei sale!

Slavia – Barcelona 1-2! Nicolae Stanciu a ajutat la golul echipei sale!

Slavia - Barcelona 1-2

Slavia – Barcelona 1-2. Nicolae Stanciu a ajutat la golul cehilor. A dat o pasă de 40 de metri către Masopust, care i-a trimis apoi lui Boril, acesta reuşind să înscrie.

Cehii au încercat tot ce se poate pentru a obţine măcar un punct pe teren propriu în meciul cu Barcelona, din grupele UEFA Champions League. Nicolae Stanciu a avut o evoluţie foarte bună. A contribuit la golul echipei sale şi a fost aproape de a marca. Internaţionalul român a şutat la colțul scurt, de la 25 de metri, dar balonul a trecut pe lângă poarta lui Marc-André ter Stegen. Barcelona a deschis scorul în minutul 3 prin Messi. În următoarele minute, campioana Cehiei a ratat mai multe ocazii uriaşe. Boril a reuşit să restabilească egalitatea, pentru ca Peter Olayinka să înscrie golul victoriei.

„Am arătat caracter, am arătat că suntem o echipă mare, puternică şi cu siguranţă nu vom merge la Barcelona doar în vizită.Mergem acolo să încercă să câştigăm!”, a declarat Nicuşor Stanciu, după meci.

După 3 etape, Barcelona e lider cu șapte puncte în grupa F din UEFA Champions League, în timp ce Slavia Praga este pe ultimul loc cu doar 1 punct.

Messi, nou record în meciul cu Slavia

Lionel Messi a marcat după doar 3 minute. Este prima dată în cariera sa când înscrie atât de repede. După meciul de seara trecută, argentinianul a mai bifat un record. A marcat în 15 sezoane consecutive în această competiţie. Messi a înscris prima dată în Liga Campionilor în anul 2005.

Citeşte şi: Scandal la meciul Ajax-Chelsea! Ovidiu Haţegan, decizii complicate

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: