Redactia.ro
Home » Sport » Scandal la meciul Ajax-Chelsea! Ovidiu Haţegan, decizii complicate

Scandal la meciul Ajax-Chelsea! Ovidiu Haţegan, decizii complicate

Scandal la meciul Ajax-Chelsea

Scandal la meciul Ajax-Chelsea, din UEFA Champions League ! Gazdele au avut un gol anulat. Responsabilii desemnați în camera VAR au semnalat poziția neregulamentară a jucătorului olandez. Se pare totuși că s-a arătat un cadru greșit.

În minutul 35, Quincy Promes a marcat dintr-o centrare a lui Ziyech. Ovidiu Hațegan a validat inițial golul, pentru că asistentul Octavian Sovre nu a ridicat fanionul. Fericirea olandezilor nu a fost de lungă durată. Responsabilii din camera VAR au decis să anuleze însă golul, pe motiv de ofsaid. Fanii olandezi au început să postez pe rețelele de socializare imagini cu poziția din care a plecat Promes. Spre surprinderea multora, acestea sunt total diferite de cele prezentate oficial. Pe internet circulă deja o imagine care le dă dreptate olanezilor, întrucât cadrul folosit de cei de la VAR nu a fost cel corect. În imagini se vede clar momentul plecării lui Promes, care nu era în poziție neregulamentară. Responsabilii cu VAR au arătat imaginea greșită, când jucătorul era în offsaid, dar în acel moment Ziyech deja îi pasase mingea.

Meci greu pentru Ovidiu Hațegan

Ajax – Chelsea s-a terminat 0-1. Partida din grupa H din UEFA Champions League a avut mai multe faze controversate. În minutul 2, Haţegan a oprit jocul după ce tușierul a indicat un ofsaid, la limită. Dacă ar fi lăsat jocul să continue Ajax ar fi avut un penalty pentru henţ în careu. Apoi a fost faza controversată din minutul 35. Michy Batshuayi a marcat golul victories pre finalul meciului.

Citește și: George Pușcaș e lăudat de noul antrenor! Românul și-a revenit !

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini