Redactia.ro
Home » Sport » George Pușcaș e lăudat de noul antrenor! Românul și-a revenit !

George Pușcaș e lăudat de noul antrenor! Românul și-a revenit !

George Pușcaș e lăudat de noul antrenor

George Pușcaș e lăudat de noul antrenor. Atacantul a înscris în meciul cu Queens Park Rangers și a încheiat seria neagră de 11 partide în care nu a marcat.

George Pușcaș a marcat în minutul 31 al meciului cu QPR, ajutându-și echipa să obțină o remiză. După meci noul antrenor al celor de la Reading l-a lăudat.

„Suntem binecuvântaţi cu atacanţi buni. Loader e un jucător tânăr de top, McCleary poate să joace şi el sus, dar Puşcaş simte rolul pentru că el crede că este talismanul echipei. A trecut printr-o perioadă dificilă, dar nu a fost foarte frustrat, pentru că şi-a creat şi multe şanse. Ca atacant, ştie că lucrurile vor începe să meargă pentru el, iar modul în care a înscris golul, dând dovadă de calmitate, mi-a plăcut. Zona cea mai grea este acolo unde trebuie să te demarci prin spatele apărătorilor, iar el a fost răsplătit acolo”, a declarat Mark Bowen.

Pușcaș din nou în formă

George Pușcaș (23 de ani) a avut o perioadă dificilă. La Reading nu a înscris 11 meciuri, iar la echipa națională a ratat un penalty. Atacantul a dat însă uitării totul și a reușit să-și revină. De la sosirea noului antrenor Mark Bowen, „roialii” au început să joace mai bine. Au ieșit din zona retrogradării în liga a 3-a, după ce au obținut în ultimele două meciuri o victorie şi un egal.

Citește și: Billel Omrani, incert pentru meciul cu Rennes! De cine se tem francezii

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: