Redactia.ro
Home » Sport » Liverpool – Chelsea 2-2, 5-4!”Cormoranii” au câștigat Supercupa Europei!

Liverpool – Chelsea 2-2, 5-4!”Cormoranii” au câștigat Supercupa Europei!

Liverpool-Chelsea in Supercupa

Liverpool – Chelsea 2-2; 5-4 după loviturile de departajare. Elevii lui Klopp au câștigat Supercupa Europei după un meci fenomenal. Campioana s-a decis după executarea loviturilor de departajare. A fost prima dată când două echipe din Anglia și-au disputat trofeul.

Supercupa Europei dintre Liverpool, câștigătoarea Ligii Campionilor, și Chelsea, deținătoarea trofeului Europa League s-a jucat la Istanbul. În minutul 5, Liverpool a cerut penalty. Mane a reluat pe spate, din foarfecă, mingea l-a lovit în brațe pe Christensen, dar arbitrul nu a acordat nimic. Salah putea deschide scorul 10 minute mai târziu, dar portarul Kepa și-a demonstrat măiestria. Chelsea a ratat o ocazie prin Pedro, care a nimerit transversala. În minutul 37 Chelsea deschide scorul prin Giroud. A primit o pasă excelentă de la Pulisic printre fundașii ”cormoranilor”, și l-a învins pe Adrian. Pulisic putea să mărească avantajul echipei sale, dar golul a fost anulat. După reluare, Liverpool a egalat prin Mane. ”Cormoranii” au ratat apoi încă două ocazii uriașe. A venit rândul lui Chelsea să înscrie, dar golul a fost anulat pe motiv de ofsaid, și s-a intrat în prelungiri.

Momente de infarct în prelungiri

După primele cinci minute de prelungiri, același Mane își aduce echipa în avantaj. A primit o pasă de la Firmino, mingea a lovit transversala și a intrat în poartă. Patru minute mai târziu Jorginho a restabilit egalitatea din penalty! Ocaziile au continuat să curgă la ambele porți. Cele 120 de minute s-au terminat la egalitate 2-2, iar câștigătoarea Supercupei Europei s-a decis după loviturile de departajare. Abraham a ratat ultimul penalty, iar Liverpool a câștigat Supercupa Europei.

Citește și: Frappart, prima femeie arbitru delegată la o competiţie majoră UEFA!

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: