Redactia.ro
Home » Monden » Vedeta, de urgență la spital după divorțul de soțul său. Ce i s-a întâmplat brunetei care l-a făcut pe comediant să sufere

Vedeta, de urgență la spital după divorțul de soțul său. Ce i s-a întâmplat brunetei care l-a făcut pe comediant să sufere

GALERIE FOTO (3)

Livia a ajuns de urgență pe mâna medicilor, la scurt timp după ce a semnat actele de divorț alături de Cătălin Bordea. Frumoasa brunetă și-a pus fanii pe jar cu ultima postare făcută publică pe pagina sa oficială de Instagram.

Viața în lumina reflectoarelor poate fi o experiență intensă, plină de momente frumoase, dar și de provocări. Unul dintre acestea a fost întâlnit recent de Cătălin Bordea și Livia, unul dintre cele mai îndrăgite cupluri din showbizul românesc. După mai bine de zece ani petrecuți împreună, cei doi au decis să se separe, surprinzând pe toată lumea cu această veste.

Livia a ajuns pe patul de spital, după divorț

Cătălin Bordea și Livia au format un cuplu pentru mai bine de un deceniu. După doi ani de relație, cei doi au decis să se căsătorească civil, iar în 2019 a urmat și ceremonia religioasă. Toate semnele indicau că mariajul lor este unul solid, unul dintre cele mai apreciate din showbizul românesc. Cu toate acestea, cu trei săptămâni în urmă, Cătălin și Livia au hotărât să pună capăt căsniciei lor, spre surprinderea tuturor.

După despărțirea de Cătălin, Livia a ales să își retragă prezența din mediul online, închizându-și conturile și evitând întrebările despre mariajul ei cu comedianul. Însă, recent, a revenit pe rețelele de socializare, postând momente din viața sa cotidiană. În cursul zilei de duminică, 6 august, Livia a publicat o fotografie pe Instagram care a îngrijorat pe toți cei care o urmăresc. În imagine, Livia se afla pe un pat de spital, cu o branulă de perfuzie în braț. Mesajul care a însoțit fotografia a fost laconic: „Să aveți o zi!”. Încă nu se cunosc detalii clare cu privire la motivul pentru care fosta lui Bordea a ajuns pe patul de spital.

Ce făcea Cătălin Bordea în timp ce Livia se afla în spital

Comediantul pare că a dat-o uitării pe cea alături de care a petrecut 10 ani minunați. Cătălin Bordea a mers să se distreze weekendul acesta, în timp ce fosta lui soție se afla pe patul de spital. Bărbatul a ales să petreacă până dimineață la Untold, alături de mai multe domnișoare și colegi de breaslă, așa cum se poate vedea și în imaginile postate de acesta pe rețelele de socializare.

Care a fost realul motiv al despărțirii

Speculațiile despre motivul divorțului dintre Livia și Cătălin au circulat intens în mediul online. Zvonurile potrivit cărora Livia ar fi găsit un alt partener au dominat scena, dar nici Cătălin, nici Livia nu au dorit să aducă clarificări despre despărțirea lor. După semnarea actelor, comediantul a postat, totuși, un mesaj pentru fanii săi care părea că mai lămurește într-un fel sau altul situația.

„Oamenii se mai și despart. Eu și Livia, din păcate, facem parte dintre acești oameni, începând de astăzi după ce am semnat actele de divorț. Pot spune doar că niciun motiv clasic nu a dus la această separare și rog presa să îi respecte și ei suferința. O poveste s-a încheiat, însă sunt altele frumoase care rezistă și care dau dovadă de putere. Să ne concentrăm pe ele. Mulțumesc”, a transmis Cătălin Bordea, după divorț.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: