Redactia.ro
Home » Știri » Livia Eftimie revine în forță după aproape un an de la divorț. Ce mesaje a postat pe rețelele de socializare fosta lui Bordea

Livia Eftimie revine în forță după aproape un an de la divorț. Ce mesaje a postat pe rețelele de socializare fosta lui Bordea

Ce i-a zis Livia lui Bordea la divorțul de la notar? Ce motiv a invocat

După o pauză aparentă în mediul online, Livia Eftimie, cunoscută și ca fosta soție a comediantului Cătălin Bordea, a reapărut recent, stârnind curiozitatea fanilor cu mesaje încărcate de subînțeles.

Despărțirea de celebrul comedian s-a produs cu aproximativ un an în urmă, iar Livia a intrat rapid în atenția presei și a publicului, în special din cauza relației pe care a început-o cu Spike, cel care fusese cel mai bun prieten al fostului ei soț. Triunghiul amoros a devenit subiect de dezbatere intensă și a adus multă lumină asupra vieții private a acesteia, determinând-o pe Livia să-și închidă conturile de social media pentru o perioadă de câteva luni.

Mesaje care ridică semne de întrebare

Recent, ea a revenit în atenția publicului online cu postări care ridică semne de întrebare și lasă loc la interpretări. Cea mai recentă postare a sa a adus în prim-plan ideea de „plăți morale”, sugerând că fiecare acțiune pe care o întreprindem, fie bună sau rea, vine la pachet cu repercusiuni morale.

„Plătim pentru orice. Că ne-am născut și am trăit. Că am ratat sau reușit. Că am câștigat sau am pierdut. Că am fost loiali sau am trădat. Că am fost buni, ori răi. Că am visat sau nu. Că am fost inteligenți sau nu. Că am glumit, că am fost serioși, că am rămas, că am plecat. Că am amăgit sau dezamăgit. Că am acționat sau nu. Că am fost reali, sinceri sau că nu am fost nimic… Tot ce contează e dacă merită sau nu”, a fost mesajul postat de Livia în mediul online.

De asemenea, prima sa postare după reactivarea contului de Instagram a stârnit interes, ea apărând într-un tricou negru, pe care era imprimat un mesaj care sugerează un sentiment de nepăsare:

„N-am jumătăți de măsură. Am jumătăți de nu-mi pasă”.

Bordea, devastat după despărțire

În timp ce Livia își exprimă gândurile criptic, fostul ei soț, Cătălin Bordea, a dezvăluit că despărțirea a fost un moment extrem de dificil pentru el, mai ales atunci când a trebuit să asiste la plecarea definitivă a acesteia din casa lor. Bordea a mărturisit că a aflat despre relația dintre Livia și Spike din presă, după ce aceasta i-a asigurat că nu există nimic între ei.

Întrebările și speculațiile cu privire la semnificația mesajelor lui Livia continuă să planeze, iar fanii sunt nerăbdători să afle mai multe detalii despre gândurile și emoțiile ei.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: