Redactia.ro
Home » Monden » Livia, fosta lui Cătălin Bordea, s-a întors în căminul conjugal cu branula în mână. Care a fost scopul vizitei

Livia, fosta lui Cătălin Bordea, s-a întors în căminul conjugal cu branula în mână. Care a fost scopul vizitei

GALERIE FOTO (2) Cătălin Bordea, ironic la adresa fostei soţii, care l-a înşelat cât timp era în America Express. Remarca care l-a vizat pe noul iubit, un bun prieten de-ai lui: „Am ţinut-o departe de scaieţi şi mărăcini...” VIDEO

Livia Eftimie, fostă parteneră a lui Cătălin Bordea, a fost externată din spital cu o branulă în mână și s-a îndreptat imediat către locuința conjugală. Iată toate detaliile!

Livia, fosta lui Cătălin Bordea, s-a întors în căminul conjugal cu branula în mână

Livia, fostă parteneră a lui Cătălin Bordea, a fost surprinsă în momentul în care părăsea spitalul cu brațul bandajat și cu branula în mână. Aceasta s-a îndreptat rapid către locuința în care trăia, în vremurile bune, alături de Cătălin Bordea.

Cu doar câteva săptămâni în urmă, Livia a fost fotografiată în timp ce se săruta pasional în mașină cu Spike, cel mai bun prieten al lui Cătălin Bordea. Cu toate că părea că își construiește o nouă relație, bruneta a început să se confrunte cu probleme.

În zilele trecute, a avut nevoie de asistența medicilor. Miercuri, vedeta a fost observată în fața unei clinici private din Capitală, având o branulă în mâna dreaptă. Cu aspect vizibil slăbit, fosta parteneră a lui Cătălin Bordea aștepta un taxi cu geanta pe umăr.

După ce a urcat în mașină, Livia nu a mers direct acasă, ci la locuința pe care o împărțea cu fostul soț. Se pare că nu a venit pentru a se întâlni cu actorul, ci pentru a discuta afaceri, conform informațiilor de pe cancan.ro.

Livia Bordea
Livia a ieșit din spital Sursă foto Cancan

Livia a coborât din mașină și a mers rapid către scara blocului. Acolo a fost întâmpinată de un paznic care i-a înmânat o geantă, probabil conținând lucrurile care îi aparțineau și care rămăseseră în urma ei, după ce a plecat de la domiciliul conjugal. Poate că a ales să nu intre în apartament sau, posibil, i-a fost interzis accesul în clădire. După ce și-a luat lucrurile, Livia s-a retras către locuința sa.

Livia a dat lovitura după despărțirea de Cătălin Bordea

Dacă în perioada în care era într-o relație cu Bordea, circula o mașină cu o valoare de sub 20.000 de euro, acum tabloul s-a schimbat dramatic. Aceasta a devenit proprietara unui automobil de elită, de culoare neagră, evaluat la cel puțin 100.000 de euro.

Iar această nouă achiziție pare să fie rezultatul unei schimbări de carieră a Liviei. Potrivit Cancan, fosta soție a comediantului s-a orientat către domeniul relațiilor publice, fiind acum implicată în activități de PR pentru artiști celebri precum Spike, Andia și alții, personalități cunoscute din țara noastră. De asemenea, trebuie remarcat că înainte, Livia nu a avut experiență în această industrie. Înainte de a-l întâlnipe Cătălin Bordea ea a lucrat ca stewardesă pentru o companie internațională.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: