Redactia.ro
Home » Știri » Liviu Dragnea a intrat oficial în afaceri. În ce a investit banii fostul președinte PSD

Liviu Dragnea a intrat oficial în afaceri. În ce a investit banii fostul președinte PSD

Liviu Dragnea s-a apucat de afaceri

La doi ani și jumătate de la eliberarea sa din închisoare, Liviu Dragnea a decis să-și îndrepte atenția spre lumea afacerilor în mod oficial, concentrându-se pe un sector extrem de atractiv și profitabil: energia. Într-o mișcare surprinzătoare, fostul lider al Camerei Deputaților a pus bazele companiei Energy Multi Sistems SRL pe data de 24 noiembrie 2023, deținând 30% din acțiunile societății.

Cine sunt partenerii lui Dragnea

Alături de Dragnea, în această nouă inițiativă au investit doi asociați. Mihai Sebastian Romulus a achiziționat, de asemenea, 30% din acțiuni, iar Dănuț Ungureanu deține 10%. O cotă de 30% din acțiuni aparține și societății Dami Procons International, specializată în construcții de clădiri rezidențiale și comerciale.

Revenirea lui Liviu Dragnea în sfera afacerilor a captat atenția publicului, datorită trecutului său politic și perioadei petrecute în închisoare. Este cunoscut faptul că Dragnea a fost implicat în mai multe companii controversate, cum ar fi TelDrum și alte firme cu profituri substanțiale, controlate de persoane apropiate.

Această mișcare marchează un pas semnificativ către diversificarea portofoliului de afaceri al familiei Dragnea. În plus, cei doi copii ai fostului politician, Valentin Ștefan și Alexandra Maria, și-au pus bazele unei noi afaceri în iulie 2023. Compania lor, numită Stal Energy SRL, se concentrează pe producția de energie electrică și își are sediul în comuna Lita, din pitorescul județ Teleorman.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: